Antena Meniu Search
x

Filmul unei crime tulburătoare. Tânăr de 25 de ani, găsit mort pe bancheta din spate a unui taxi, înainte ca conturile bancare să fie golite

Un tânăr a fost găsit mort pe bancheta din spate a unui taxi, după o noapte petrecută cu prietenii, înainte ca conturile sale bancare să fie golite câteva zile mai târziu. Julio Ramirez, un asistent social în vârstă de 25 de ani, s-a întâlnit cu un prieten în cartierul Hell's Kitchen din New York, pe 20 aprilie 2022, și a fost găsit mort câteva ore mai târziu.

de Redactia Observator

la 28.05.2022, 17:46

Tânăr de 25 de ani, găsit mort pe bancheta din spate a unui taxi
Tânăr de 25 de ani, găsit mort pe bancheta din spate a unui taxi - Instagram

Imaginile de pe camerele de securitate îl arată pe Julio plecând de la un bar cu trei bărbați necunoscuți, a declarat fratele său mai mare Carlos Ramirez pentru NBC News. Carlos, care a vorbit cu anchetatorii, a aflat că fratele său și cei trei bărbați s-au urcat împreună într-un taxi în jurul orei 3:17. Cu toate acestea, la aproape o oră mai târziu, Julio nu răspundea la telefon. La aproximativ 4 kilometri distanță, acesta era singur pe bancheta din spate a vehiculului.

Posibilă cauză a morţii tânărului: supradoză de droguri

Șoferul de taxi a solicitat ajutor poliției de la NYPD la ora 4:10 dimineața în Lower East Side din Manhattan, dar tânărul de 25 de ani a fost declarat decedat la un spital din apropiere, la ora 4:49 dimineața, pe 21 aprilie, au declarat surse din poliție. Telefonul și portofelul lui Julio lipseau la momentul morții sale, notează New York Post

Potrivit surselor din poliție, cauza inițială a morții s-a datorat unei ''posibile supradoze de droguri''. Medicul legist a declarat pentru NBC News că o cauză oficială ar putea fi stabilită ''în cel puțin câteva săptămâni''. O investigație este în curs de desfășurare, iar întrebările majore rămân fără răspuns, cum ar fi cine a golit conturile bancare ale tânărului în urma morții sale.

Carlos, în vârstă de 32 de ani, a povestit că a încercat să-și sune fratele în după-amiaza zilei de 21 aprilie și a observat că telefonul lui părea să fie oprit. Abia pe 22 aprilie a aflat că fratele său a murit, o zi pe care a etichetat-o ​​drept ''cea mai rea zi din viața mea''. În mod misterios, pe 25 aprilie, Carlos a observat o parolă Apple iCloud schimbată și transferuri ciudate de bani în e-mailurile fratelui său: ''Au luat literalmente fiecare dolar pe care îl avea, toate economiile și toți banii lui''. El a estimat că aproximativ 20.000 de dolari au fost luați. 

Fratele tânărului, care nu a văzut încă filmările de pe camerele de securitate, bănuiește că Julio ar fi fost drogat și jefuit. Potrivit NBC News, cei dragi au apelat la rețelele de socializare și au cerut ''dreptate pentru Julio''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Filmul unei crime tulburătoare. Tânăr de 25 de ani, găsit mort pe bancheta din spate a unui taxi, înainte ca conturile bancare să fie golite