Antena Meniu Search
x

Video Fotografie revoltătoare, trimisă prin AirDrop pasagerilor dintr-un avion. Pilotul a ameninţat că anulează decolarea: "Vacanța în Mexic va fi distrusă"

Pilotul unui zbor al companiei Southwest Airlines a amenințat că va anula decolarea după ce o persoană din avion a trimis o fotografie nud altor pasageri, scrie CNN.

de Redactia Observator

la 02.09.2022, 11:36

Pilotul a ameninţat că anulează decolarea
Pilotul a ameninţat că anulează decolarea - Profimedia

Incidentul, care implică serviciul de transfer de fișiere AirDrop de la Apple, privește un zbor de la Aeroportul William P. Hobby din Houston către Cabo San Lucas, Mexic. "Uite cum stă treaba, dacă acest lucru continuă în timp ce suntem la sol, va trebui să mă retrag la poarta de îmbarcare, toată lumea va trebui să coboare, va trebui să implicăm paza și... vacanța va fi distrusă", a putut fi auzit pilotul spunând într-un videoclip care a fost văzut de aproximativ 2,7 milioane de ori pe TikTok. "Așa că voi, oameni buni, indiferent ce e AirDrop, nu mai trimiteți poze nud și hai să mergem în Cabo".

Pasagerul a trimis prin AirDrop o fotografie indecentă

Potrivit Mediafax, pasagera Teighlor Marsalis a filmat videoclipul și a declarat pentru CNN că ea și prietenele ei tocmai se urcaseră în avion când ea și cei din jurul ei au primit o notificare cu privire la fișierele partajate prin AirDrop. Marsalis a spus că a refuzat fișierul, dar două femei din fața ei l-au acceptat și i-au arătat fotografia. "Era un bărbat dezbrăcat care se trimisese prin AirDrop la toată lumea", a spus ea.

Marsalis a spus că a văzut o altă femeie care s-a supărat din cauza fotografiilor și a raportat ceea ce se întâmpla unei însoțitoare de zbor. Ea a spus că pilotul a fost profesionist și a gestionat bine situația. Un însoțitor de zbor a mers să verifice pe toată lumea și, după aproximativ zece minute, echipajul a trecut prin procedurile de siguranță și au decolat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Fotografie revoltătoare, trimisă prin AirDrop pasagerilor dintr-un avion. Pilotul a ameninţat că anulează decolarea: "Vacanța în Mexic va fi distrusă"