Antena Meniu Search
x

Foto Garaj transformat în locuinţă şi scos la închiriat. Câţi bani cere pe lună un englez: "Suficient cât să-ți declanșeze o cădere mentală”

Un bărbat care locuiește într-o zonă de lux din Anglia și-a transformat garajul într-un apartament și îl închiriază. Anunțul lui a stârnit revoltă în rândul oamenilor. 

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 18:42

Garaj transformat în locuinţă şi scos la închiriat. Câţi bani cere pe lună un englez
Garaj transformat în locuinţă şi scos la închiriat. Câţi bani cere pe lună un englez - The Sun

Garajul, care acum a fost transformat într-un "apartament", nu are un dormitor adecvat sau o ușă care să separe dormitorul de restul încăperii. În schimb, patul este pus într-un colț al camerei, chiar deasupra bucătăriei. Garajul are propria bucătărie și un duș și toaletă într-o cameră alăturată, potrivit The Sun.

Își închiriază garajul cu 1.250 de lire sterline pe lună 

Dar, nu există frigider, în ciuda anunțului în care bărbatul spune că locul poate fi mobilat. Totuși, îl închiriază cu 1.250 de lire sterline pe lună, iar facturile ar costa în jur de 250 de lire sterline, ducând totalul la 1.500 de lire sterline pe lună.

Cookham Dean este o zonă populară, iar multe vedete au locuit în acea zonă. Proprietatea poate avea maximum un chiriaș, dar fără animale de companie. Dar vine cu două locuri de parcare. Cladirea este din caramida, este complet izolata si dispune de încalzire electrică.

„Studiou ciudat, recent renovat, disponibil pentru închiriere. Potrivit în mod ideal pentru un singur ocupant, cu două locuri de parcare și grădină”, scrie în anunț. 

„Este suficient cât să-ți declanșeze o cădere mentală”, a declarat un utilizator care a fost revoltat de prețul cerut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Garaj transformat în locuinţă şi scos la închiriat. Câţi bani cere pe lună un englez: "Suficient cât să-ți declanșeze o cădere mentală”