Antena Meniu Search
x

Gestul la care a recurs un băiețel de 8 ani din SUA, pentru a-și putea cumpăra un Xbox: "Nu îi este frică să eșueze"

Un băiețel de doar 8 ani și-a depus o cerere de angajare la un restaurant, pe postul de spălător de vase, pentru a-și putea cumpăra un Xbox. 

de Redactia Observator

la 12.11.2022, 12:14

Fără să știe mama lui, Nash a completat o cerere online pentru un post de spălător vase
Gestul la care a recurs un băiețel de 8 ani din SUA, pentru a-și putea cumpăra un Xbox - Shutterstock

Nash Johnson, un băiețel de 8 ani din Lexington, Kentucky, și-a dorit un Xbox, ca mulți copii de vârsta lui. Spre deosebire de mulți copii de vârsta lui, Nash a decis că își va găsi un loc de muncă pentru a-și putea cumpăra unul. Fără să știe mama lui, Nash a completat o cerere online pentru un post de spălător vase la un restaurant din apropiere numit Drake's, potrivit Today.

Sunt foarte bun la spălat vasele”, a spus Nash. Nash, un elev de școală elementară, nu a mai avut o experiență aterioară în ceea ce privește un job. „Acesta va fi primul meu loc de muncă!” a scris el pe cerere.

Copilul și-a trecut vârsta falsă pe cererea de angajare

Însă nu asta nu a fost o problemă. Problema era vârsta lui Nash. Pentru a putea lucra la acel restaurant, angajații trebuie să aibă minim 16 ani. Dar asta nu l-a descurajat pe Nash, care și-a găsit propria rezolvare la problema care îl împiedica să lucreze. 

Pe acelaşi subiect

Nu mi-a cerut vârsta reală și nu m-a întrebat când m-am născut, așa că am spus că aveam sub 18 ani”, a spus Nash. Mama băiețelului, Belinda Johnson, nu a fost deloc surprinsă. „Acestui copil nu îi este frică să eșueze”, a explicat Belinda. 

Copilul câștigă aproximativ 5 dolari pe săptămână pentru că își face treburile prin casă. Prețul de pornire pentru Xbox este de 300 de dolari. Nash s-a uitat la pușculița lui plină cu monede și a știut ce avea de făcut. Deși Nash nu a câștigat postl de spălat vase la Drake, deoarece avea doar 8 ani, proprietarul restaurantului l-a surprins cu o uniformă a localului și un Xbox.

Am fost șocat, foarte șocat”, a spus Nash. Singurul lucru care ar fi fost mai bine? Dacă i s-a permis să-și sufle mânecile și să se apuce de treabă frecând oale și tigăi. "Mi-aș fi dorit să am slujba și Xbox Am Xbox, dar mi-aș dori și să pot lucra”, a mărturisit Nash.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Gestul la care a recurs un băiețel de 8 ani din SUA, pentru a-și putea cumpăra un Xbox: "Nu îi este frică să eșueze"