Antena Meniu Search
x

Galerie foto Gleycy Correia, Miss Brazilia 2018, a murit la 27 de ani. Tânăra a intrat în comă, după o operație de amigdale

Tragedie în lumea frumuseţii. Miss Brazilia 2018 a murit la vârsta de 27 de ani, din cauza unei hemoragii masive şi a unui atac de cord, afecţiuni suferite după o operaţie de rutină la amigdale.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 21.06.2022, 17:39

Regina frumuseţii Gleycy Correia, care a fost încoronată Miss Brazilia 2018 şi-a dat ultima suflare într-o clinică privată, scrie Daily Mail.

"Regina frumuseţii", condusă pe ultimul drum

Correia, originară din Macae, sud-estul Braziliei a suferit hemoragii puternice şi un atac de cord după o operaţie la amigdale, intervenţie care presupune îndepărtarea amigdalelor. În ultimele două luni tânăra a stat în comă, în urma stopului cariad suferit în luna aprilie.

Preotul familiei sale, Lidiane Alves Oliviera a spus că "a fost operată pentru a-şi îndepărta amigdalitele şi după cinci zile a suferit o hemoragie. A mers la clinică şi acolo a suferit un stop cardiac, pe 4 aprilie, iar de atunci a stat în comă. Azi a murit"

Pe acelaşi subiect

Trupul neînsufleţit al tinerei a fost trimis la Institutul de Medicină Legală din Macae pentru ca medicii legişti să efectueze autopsia. 

Pastorul Jak Abreu, un apropiat al familiei tinerei, a scris pe relaţiile de socializare că apropiaţii ei vorbesc despre malpraxis. "Dumnezeu a ales această zi pentru a ne lua prinţesa. Ştim că ne va fi foarte dor de ea, dar acum va lumina cerul cu zâmbetul ei. Vă mulțumesc mult tuturor celor care s-au rugat. Domnul să răsplătească fiecare rugăciune de iubire", a spus pastorul.

Tânăra va fi înmormântată marţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Gleycy Correia, Miss Brazilia 2018, a murit la 27 de ani. Tânăra a intrat în comă, după o operație de amigdale