Antena Meniu Search
x

Foto Dezvăluiri dureroase făcute de Kasia Gallanio înainte să moară subit, în Spania. Fosta prinţesă din Qatar trăia un "coşmar"

Kasia Gallanio, fostă prinţesă a Qatarului, a fost găsită moartă în Marbella, Spania, după o posibilă supradoză de droguri. Deşi vestea decesului a venit pentru mulţi ca un şoc, viaţa americancei de origine poloneză ar fi fost departe de un basm devenit realitate, după căsătoria cu unchiul emirului din Qatar. Cu doar câteva săptămâni înaintea morţii, femeia în vârstă de 45 de ani vorbise într-un interviu despre "coşmarul" pe care îl trăia; aceasta era în conflict cu tatăl celor trei fete ale sale, suspectat inclusiv de agresiune sexuală asupra propriilor copii.

de Redactia Observator

la 01.06.2022, 16:39

Fosta prinţesă Kasia Gallanio, a treia soţie a miliardarului Abdelaziz bin Khalifa Al Thani (73 de ani), şi-a găsit sfârşitul în urma unei posibile supradoze de droguri, în Marbella, Spania. Moartea ei ar fi pus capăt unei vieţi zbuciumate, pe care femeia trecută în nefiinţă la 45 de ani a descris-o recent drept "un coşmar". Aceasta a povestit cum a marcat-o tranziţia de la viaţa ei obişnuită, în casa din Statele Unite, la traiul în sânul familiei regale, precizând că "mai mulţi bani înseamnă şi mai multe probleme".

"Coşmarul" trăit de Kasia Gallanio, fosta prințesă a Qatarului

Kasia Gallanio s-a căsătorit cu prinţul din Qatar pe când era doar o tânără studentă de 19 ani şi se mutase la Paris. În ciuda diferenţei de vârstă de 28 de ani, au avut încredere în povestea lor de iubire şi au împreună trei copii. Însă basmul s-a transformat curând într-o adevărată corvoadă, căreia nu i-a pus punct nici divorţul din 2007, relatează Daily Mail. Femeia a fost nevoită să-şi vândă bijuteriile pentru a face rost de bani, luptând în continuare pentru custodia fiicelor sale. Procesul a scos la iveală detalii terifiante, una din fete acuzându-şi tatăl de agresiune sexuală, mai exact "atingeri nepotrivite", cu caracter incestuos. Abdelaziz bin Khalifa Al Thani a negat totul.

Duminică, trupul neînsufleţit al fostei prinţese din Qatar a fost descoperit într-un complex de apartamente din Marbella, după ce una dintre fiicele sale a alertat poliţia spaniolă. Apelul a venit tocmai de la Paris, tânăra fiind îngrijorată că nu-şi poate contacta mama de zile întregi, relatează El Pais. Publicaţia spaniolă a precizat că mai mulţi ofiţeri au primit permisiunea de a intra cu forţa în locuinţa femeii, în jurul orei locale 20:00. Trecuseră doar câteva săptămâni de când Kasia Gallanio a făcut dezvăluiri dureroase din timpul relaţiei tumultoase cu miliardarul, fost ministru al Finanţelor.

Pe acelaşi subiect

Kasia Gallanio şi-a spus povestea vieţii, înainte să moară misterios

Într-un interviu acordat Women's World, în data de 17 aprilie 2022, Kasia Gallanio a povestit că a trăit într-o "colivie de aur", visând la ziua când va fi liberă de fostul soţ care, pretindea ea, refuza să plătească pensia alimentară a copiilor. "Banii sunt un blestem pentru că te izolează de multă lume. Este un univers diferit. Am crescut într-o casă normală, aşa că totul era complet nou. Am trăit în SUA şi am intrat în familia regală ca o americancă. Cum spune vorba aceea, mai mulţi bani, mai multe probleme", a mărturisit Kasia Gallanio. Fosta prinţesă a mai spus că în urma divorţului a rămas săracă, fiind nevoită să îşi vândă bijuteriile din cauza costurilor de judecată, deşi locuia într-o vilă de lux din Marbella. "Am fost criticată că alerg după bani, dar am nevoie de ei ca să îmi cresc copiii. Lui Abdelaziz îi place să mă controleze prin intermediul fetelor noastre. Cred că asta le răneşte", a adăugat ea.

"Am mers la Paris întâmplător, într-o pauză de la studiile universitare. Mă simţeam în plus, lângă prietena mea care se întâlnea cu un francez. Am mers la unul din clienţii lui, unde trebuiau semnate câteva documente, iar casa era uimitoare. Atunci mi-a spus că acolo locuia prinţul Qatarului. Am vorbit puţin şi am făcut schimb de adrese de e-mail, iar când m-am întors în Los Angeles aveam mesageria online plină. Mi-a trimis şi trandafiri, m-a curtat foarte frumos", îşi amintea Kasia Gallanio despre începutul relaţiei cu fostul soţ. Însă după naşterea celor trei copii, totul a devenit întunecat şi sumbru. "Voiam să am grijă de el, să îi fiu alături pentru că era singuratic. E multă singurătate în vârful piramidei. Din cauza diferenţei mari de vârstă, unii membri ai familiei lui au intervenit şi ne-au îndepărtat. Voiam să am viaţa mea, eram încă atât de tânără. Dar în Orientul Mijlociu lucrurile merg diferit, femeile nu au acelaşi statut ca bărbaţii", a povestit ea.

Fostul soţ, prinţul Abdelaziz bin Khalifa Al Thani, acuzat de incest

Aceasta a vorbit şi despre acuzaţiile de hărţuire sexuală aduse fostului soţ, care ar fi pipăit-o pe una din fete, după ce ar fi obligat-o să doarmă în pat cu el. "Puterea, imunitatea diplomatică şi banii nu ar trebui să îţi permită să fii deasupra legii. Sper că nu e adevărat, deşi dacă fiica mea aşa spune, eu o cred. Este o poveste oribilă, coşmarul oricărei mame", afirmase Kasia Gallanio în interviul citat.

Investigaţiile continuă, iar raportul transmis de medicii legişti în urma autopsiei va face lumină în cazul morţii fostei prinţese din Qatar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Dezvăluiri dureroase făcute de Kasia Gallanio înainte să moară subit, în Spania. Fosta prinţesă din Qatar trăia un "coşmar"