Antena Meniu Search
x

Galerie foto Kasia Gallanio, fosta prințesă a Qatarului, găsită moartă în Spania. Femeia de 45 de ani se lupta cu fostul său soț pentru custodia fetelor lor

Fosta soție a unchiului emirului Qatarului, Kasia Gallanio, a fost găsită moartă în Spania. Americanca de origine poloneză, în vârstă de 45 de ani, era în conflict cu tatăl celor trei fiice ale sale, suspectat de incest.

de Monica Palade

la 31.05.2022, 07:13

Kasia Gallanio a fost găsită moartă în Marbella. Femeia lupta pentru custodia celor trei fiice minore ale sale, două dintre ele fiind gemene, de când s-a despărțit de Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani. Acesta din urmă a fost acuzat de agresiune sexuală incestuoasă asupra uneia dintre fiicele sale, care la momentul faptelor ar fi avut între 9 și 15 ani. Potrivit primelor elemente ale anchetei dezvăluite de Le Parisien, femeia ar fi putut muri în urma unei supradoze de droguri. Autopsia programată marți va trebui să clarifice adevăratele circumstanțele ale decesului.

Moartă după o luptă crâncenă în instanță

Moartea Kasiei Gallanio pune punct unui lung conflict legal care a început cu mai bine de zece ani în urmă. Depresivă, frumoasei brunete i-a fost retrasă custodia copiilor, în special din cauza dependenței de alcool, în favoarea tatălui lor.

Locuind pe bulevardul Montaigne din Paris, fostul ei soț, Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, se bucură de o avere gigantică. Cu toate acestea, nu i-a convenit deloc că gemenele sale de 17 ani, Noûr și Louna, au fugit pentru câteva luni la mama lor în Spania. Potrivit Le Parisien, acesta ar fi refuzat să le reprimească în vasta sa reședință de 5.000 m2, iar cele două moștenitoare ale familiei regale din Qatar sunt acum nevoite să locuiască în „hoteluri modeste”.

Pe de altă parte, asupra lui Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, care se bucură de imunitate diplomatică, planează încă multe semne de întrebare. Dacă a recunoscut că s-a culcat cu fiicele sale, acest fost ministru Qatar, în vârstă de 74 de ani, a negat prin avocatul său orice relație incestuoasă. La rândul său, fiica reclamantă susține că a fost atinsă „pe piept și pe fese” de când mama ei a părăsit domiciliul familial. Cea mai mică dintre cele trei fiice locuiește încă cu tatăl ei și ar fi în situația de a abandona școala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Kasia Gallanio, fosta prințesă a Qatarului, găsită moartă în Spania. Femeia de 45 de ani se lupta cu fostul său soț pentru custodia fetelor lor