Antena Meniu Search
x

Galerie foto I-a astupat ţeava de eşapament a maşinii cu mere, i-a spart cauciucurile şi i-a furat paşaportul. Răzbunarea unei femei după ce fostul iubit a părăsit-o

Supărată că iubitul a părăsit-o, o femeie a decis să se răzbune brutal. După ce i-a îndesat mai multe mere în ţeava de eşapament a maşinii, i-a spart roţile şi i-a scris pe gard înjurături cu vopsea, a hotărât să-i fure şi paşaportul. Bărbatul a rămas mut când a ajuns acasă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 11.01.2023, 13:07

Melanie Meigh a vandalizat vehiculul lui Jack McMahon cu vopsea spray și i-a spart cauciucurile într-un puseu de răzbunare, pentru a dorit să se despartă de ea. Ulterior l-a avertizat că familia ei este „pe drum” de la Londra şi că în curând vor veni peste el.

Bărbatul a primit un mesaj în care îi scrisese „Sper că îţi place maşina ta” şi a fugit de la serviciu, fiind convins că tânăra de 19 ani îi pregătise o „surpriză”. Şi-a găsit maşina vandalizată, precum şi gardul şi poarta, iar pe fosta iubită a zărit-o în pragul uşii. După un schimb acid de replici, aceasta l-a ameninţat că familia ei va veni după el.

Bărbatul a rămas fără paşaport, un set de chei şi 12 lire sterline

Ulterior, tânărul ghinionist a descoperit că Melanie îi fusese furat şi paşaportul, un set de chei şi 12 lire sterline în numerar, înainte de a fugi. A luat mere dintr-un copac din apropiere şi le-a îndesat în ţeava de eşapament a maşinii sale, totul cu scopul de a se răzbuna pentru că el nu îşi mai dorea o relaţie, relatează Mirror.

Ulterior, Meigh a sunat victima de mai multe ori, lăudându-se: „Sper că îți plac merele”, „Noroc să găseşti cheile și „Am pașaportul tău”.

Ea și un prieten de sex masculin au fost ulterior arestați pentru producerea pagubelor. La Tribunalul Magistraturii din Warrington, Meigh din Middlewich, Cheshire, care a urmat cursurile Colegiului Terestru Reaseheath din Cheshire, a fost acuzată de patru infracțiuni de daune penale, trei de furt și una de hărțuire.

Arron Smith, avocatul bărbatului, a spus că incidentele au avut loc în august, după ce Jack a cunoscut-o online, pe o aplicaţie de dating.

„O întâlnise pe domnișoara Meigh printr-o aplicație de dating și o cunoștea de aproximativ trei săptămâni”, a adăugat el. Fusese intim cu ea. El a decis că nu vrea o relație de lungă durată. Pe 12 august, la primele ore ale dimineții acelei zile, a vrut ca domnișoara Meigh să-i părăsească adresa. Un prieten a venit să o ia, totuși, victima a consimțit să o lase să stea la adresă. A doua zi a plecat la muncă, dar înainte de plecare a avut loc o ceartă cu domnișoara Meigh. Ea i-a spus că casa lui va fi distrusă și a adăugat: «Sper că îţi place mașina ta». Mai târziu, la locul de muncă, a fost informat că o camionetă Nissan neagră se afla în afara proprietății sale. Ulterior și-a dat seama că paguba a fost cauzată”, a spus avocatul.

Printre pagube, mai multe mere au fost băgate în ţeava de eşapament a maşinii. De asemenea, femeia i-a scris cuvinte jignitoare cu vopsea spray pe gardul şi pe poarta casei lui.

„Anvelopele au fost, de asemenea, sparte, a spus domnul Smith: „Când s-a întors acasă, a găsit-o pe domnișoara Meigh în prag. Victima a spus că a avut loc o discuţie la telefon. Domnișoara Meigh i-a spus apoi că familia ei din Londra este pe drum. Ea nu a spus de ce au venit, dar el a considerat-o ca pe o amenințare pentru el și proprietatea lui. Există o serie de infracțiuni în fața instanței, o serie de incidente, inclusiv hărțuire. A fost o perioadă de timp relativ scurtă în care a avut loc, dar domnului McMahon i s-a cauzat și o oarecare neliniște. El a considerat situaţia ca pe o amenințare, pentrufamilia ei ar fi venit peste el. Prejudiciul penal ar putea fi considerat un atac de răzbunare. Era clar o răzbunare de vreun fel din cauza sfârșitului relației sau a modului în care s-a încheiat.”

Tânăra a fost condamnată anterior 

Meigh a fost condamnată anterior în februarie 2021 pentru agresiune. Avocatul apărării, Stuart Flood, a spus că incidentul anterior implica un incident cu mama ei, cu care se află acum în condiții mai bune.

„Există un pic de imaturitate aici”, a spus domnul Flood. „A fost o relație foarte scurtă, după cum ați auzit. Nu sunt sigur că este răzbunare, poate că este un cuvânt prea puternic pentru asta. Dar există multe meschinărie aici. Toate sunt infracțiuni destul de minore. A existat un scris pe gard și mere în ţeava de eşapament și unele furturi din proprietate când ea stătea acolo. Ea are propriul apartament și este însărcinată în șapte luni, nu cu domnul McMahon, ci cu un tânăr dintr-o relaţie anterioară”.

Magistrații au amânat sentința până la 1 februarie pentru rapoartele de probațiune și au eliberat-o pe cauțiune, cu condiția să nu-l contacteze pe Jack McMahon prin niciun mijloc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » I-a astupat ţeava de eşapament a maşinii cu mere, i-a spart cauciucurile şi i-a furat paşaportul. Răzbunarea unei femei după ce fostul iubit a părăsit-o