Antena Meniu Search
x

I-a murit copilul iar acum își strigă durerea. Tată din UK, devastat după ce o infecție gravă i-a ucis fiul de 1 an: "Îmi doream să nu plece, dar a făcut-o"

Durere fără margini pentru un tată din UK. Bărbatul a vorbit despre „băiețelul său zâmbitor și sociabil” care a murit după ce a suferit o infecție în urma unui transplant de măduvă osoasă.

de Redactia Observator

la 13.07.2023, 09:54

I-a murit copilul iar acum își strigă durerea. Tată din UK, devastat după ce o infecție gravă i-a ucis fiul de 1 an
I-a murit copilul iar acum își strigă durerea. Tată din UK, devastat după ce o infecție gravă i-a ucis fiul de 1 an - Mirror

Andrew Foster și partenera său Catherine Alport și-au pierdut fiul luna trecută, după ce au aflat că suferă de sindromul Shwachman Diamond (SDS), o afecțiune genetică rară. Andrew, originar din Bradford, l-a descris pe Rycroft ca fiind un băiețel foarte plin de viață și „gălăgios”, care a fost foarte iubit de toată lumea, inclusiv de sora lui, care are trei ani, relatează Mirror.

În martie, a început calvarul care avea să-i aducă sfârșitul micuțului. Rycroft a fost internat la Spitalul Great Ormond Street pentru un transplant de măduvă osoasă și, deși transplantul a avut succes inițial, a murit câteva luni mai târziu, după ce a făcut o infecție. Andrew a spus că fiul său a luptat foarte mult, dar a avut ghinion. 

Micuțul a murit după doar 16 luni de viață

"Mi-aș fi dorit să nu plece, dar a făcut-o. A fost un lucru incredibil să fii tatăl lui", a spus bărbatul îndurerat.

Andrew a spus că iubita lui, Catherine, a dat dovadă de mare curaj în a face față durerii, rămânând o mamă iubitoare și un partener de sprijin. Moartea fiului lor i-a lăsat de-a dreptul distruși pe Andrew și Catherine, însă sunt hotărâți să ajute alte familii care se confruntă cu circumstanțe similare.

Pentru o mare parte din scurta sa viață, a fost îngrijit de echipa minunată din secția de copii a Spitalului General Colchester. Suntem devastați de pierderea lui și dorim să strângem fonduri pentru a ajuta alte familii care ar putea trece prin ceea ce am trecut noi și pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la munca incredibilă a profesioniștilor medicali care l-au îngrijit. Am ales trei organizații caritabile pentru a ajuta copiii precum Rycroft să supraviețuiască și să prospere. Toate fondurile donate vor fi împărțite în mod egal și vor merge pentru a sprijini aceste organizații de caritate, care au jucat un rol atât de important în a îi oferi lui Rycroft și nouă 16 luni minunate împreună și ne dau speranța că alte familii aflate într-o poziție similară își vor vedea copiii crescând până la maturitate, trăind o viață plină și fericită”, a spus bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » I-a murit copilul iar acum își strigă durerea. Tată din UK, devastat după ce o infecție gravă i-a ucis fiul de 1 an: "Îmi doream să nu plece, dar a făcut-o"