Antena Meniu Search
x

Imaginea terorii, într-un avion cu 175 de pasageri. În cădere liberă şi loviţi de fulger, oamenii erau convinşi că le-a venit sfârşitul, în Rusia

Imagini terifiante au fost surprinse într-un avion plin cu turişti, care s-a prăbuşit în gol zeci de metri, înainte ca fulgerele să se dezlănţuie. Pasagerii au crezut că le-a sunat ceasul, convinşi că au fost loviţi de trăznet şi că impactul cu solul e iminent. Dar piloţii au salvat situaţia, iar aeronava a aterizat de urgenţă pe un aeroport din Rusia.

de Redactia Observator

la 26.05.2022, 10:52

Aeronava Azur Air Boeng 737-900, care opera o cursă din Rusia, avea la bord 175 de persoane sâmbătă, când s-a petrecut incidentul. Avionul a început brusc să piardă altitudine în apropierea stațiunii Soci, de la Marea Neagră, în sud-vestul Rusiei. Planul de zbor a fost anulat, iar aterizarea de urgenţă s-a impus fără amânare, în Krasnodar, la aproximativ 180 de mile de destinaţie, din cauza unei furtuni puternice.

Fulgerul i-a îngrozit pe pasageri

Un pasager a mărturisit că oamenii își iau rămas bun de la viață, în timp ce avionul se prăbuşea spre sol. "Se rostogoleau peste tot sticle şi alte obiecte mici", îşi aminteşte el, potrivit Mirror. "Atunci ne-au lovit fulgerele. S-a auzit o bubuitură puternică și am văzut o sclipire intensă". Un videoclip filmat în timpul turbulenţelor surprinde panica instalată în rândul pasagerilor, în timp ce piloţii încearcă din toate puterile să evite o tragedie.

Mărturiile pasagerilor: "Îmi voi aminti asta pentru tot restul vieții"

Anna, o turistă aflată în avion, a declarat că toată lumea a fost "șocată". "O femeie de lângă mine se închina. Mi-am amintit toate rugăciunile pe care le știam", a povestit ea. "Când a lovit fulgerul, m-am întors. Un bărbat mă privea cu spaimă în ochi - îmi voi aminti asta pentru tot restul vieții". O altă femeie, pe nume Anastasia, a descris incidentul: fulgerul i-a dus pe oameni la limita disperării, credeau că motorul a fost lovit. Oamenii țipau și plângeau în timp ce avionul "se prăbuşea și tremura". Apoi, brusc, aeronava a început să urce din nou. Piloţii au încercat să calmeze spiritele, rugându-i pe pasageri să nu se panicheze și să-și fixeze centurile de siguranță. Odată ajunşi în siguranţă, la sol, oamenii au aplaudat în picioare echipajul: „Vă mulțumim că ne-ați salvat viețile!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Mapamond » Imaginea terorii, într-un avion cu 175 de pasageri. În cădere liberă şi loviţi de fulger, oamenii erau convinşi că le-a venit sfârşitul, în Rusia