Antena Meniu Search
x

Foto Imagini emoționante într-un spital din SUA. Un băiețel, surprins în timp ce-și hrănește mama rămasă fără mâini și picioare: "O binecuvântare de la Dumnezeu"

Imagini de-a dreptul emoționante. Un copilaș a fost surprins în timp ce își hrănește mama, care a răma fără mâini. Băiețelul a avut grijă de mama lui abia trezită dintr-o operație.

de Redactia Observator

la 03.01.2024, 14:33

Imagini emoționante într-un spital din SUA. Un băiețel, surprins în timp ce-și hrănește mama rămasă fără mâini și picioare
Imagini emoționante într-un spital din SUA. Un băiețel, surprins în timp ce-și hrănește mama rămasă fără mâini și picioare - GoFundMe / Facebook

Lucinda Mullins, în vârstă de 41 de ani, din Kentucky, a suferit o operație de rutină pentru a-și îndepărta pietrele la rinichi, dar aceștia s-au infectat și a făcut sepsis, ceea ce a făcut-o să-și piardă ambele picioare dar și mâinile, potrivit Mirror.

Fotografia emoționantă a fost încărcată pe o pagină de strângere de fonduri, alături de descrierea: „A avut o primă zi grozavă de terapie! A fost atât de emoționată și s-a descurcat atât de bine”.

Femeia a rămas fără mâini și picioare în urma intervenției chirurgicale

În ciuda diagnosticului tragice, sora Lucindei, Luci Smith, a postat imagini sfâșietoare cu perechea zâmbind în afara spitalului în urma operației devastatoare.

Pe acelaşi subiect

„Fiecare zi este o binecuvântare de la Dumnezeu și vom continua să-l lăudăm pentru minunile pe care le-a făcut", a declarat sora femeii.

Mama micuțului știa că își va pierde brațele încă înainte de intervenția chirurgicală.

„Mi-am pierdut picioarele de la genunchi în jos și o să-mi pierd brațele, probabil de la cot în jos. Au trebuit să o facă pentru a-mi salva viața”, a povestit mama.

În ciuda veștilor devastatoare, mama a rămas pozitivă.

"Acestea sunt cărțile care mi-au fost împărțite și cu ele joc. Sunt atât de fericit că sunt în viață. Pot să-mi văd copiii. Pot să-mi văd familia. Pot să petrec timp cu soțul meu", a declarat femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Imagini emoționante într-un spital din SUA. Un băiețel, surprins în timp ce-și hrănește mama rămasă fără mâini și picioare: "O binecuvântare de la Dumnezeu"