Antena Meniu Search
x

"Suntem zdrobiți". Mamă și fiu, îngropați de vii în zăpadă, după ce au fost prinși într-o avalanșă în Alpii francezi. Schiau când au fost înghițiți de nămeți

Sfârșit tragic! O mamă și fiul ei au murit împreună, după ce au fost prinți într-o avalanșă în Alpii francezi. Femeia de 54 de ani și fiul său de 22 de ani au lăsat doar lacrimi și durere în urmă.

de Redactia Observator

la 01.01.2024, 13:18

Mamă și fiu, îngropați de vii în zăpadă, după ce au fost prinși într-o avalanșă în Alpii francezi. Schiau când au fost înghițiți de nămeți
Mamă și fiu, îngropați de vii în zăpadă, după ce au fost prinși într-o avalanșă în Alpii francezi. Schiau când au fost înghițiți de nămeți - BBC

Kate Vokes, în vârstă de 54 de ani, și Archie, în vârstă de 22 de ani, au murit joi în ceea ce familia lor descrie drept un „accident tragic” în timp ce schiau în afara pistei într-o stațiune Mont Blanc, potrivit The Sun.

Mamă și fiu, îngropați de zăpadă

„Suntem zdrobiți de pierderea iubiților și minunaților noștri Kate și Archie. Cuvintele nu pot exprima cât de groaznic ne simțim cu toții și nici gaura din viața noastră care a fost lăsată de acest accident tragic”, a declarat familia.

Avalanșa a străbătut o zonă în afara pistei de pe versanții Mont Joly, la o altitudine de peste 2.000 de metri. A lovit un grup de opt persoane.

Șase dintre ei au reușit să scape, însă pentru mamă și fiu a fost mult prea târziu. Amândoi au fost îngropați de zăpadă și nu au reușit să iasă la suprafață. A fost deschisă o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia, care include o posibilă anchetă pentru omor din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Suntem zdrobiți". Mamă și fiu, îngropați de vii în zăpadă, după ce au fost prinși într-o avalanșă în Alpii francezi. Schiau când au fost înghițiți de nămeți