Antena Meniu Search
x

Foto "Îmi trimitea săruturi. A zis că mă iubește". Româncă din Spania, lăsată fără bani de "Brad Pitt". I-a promis un cadou și 50.000 de euro în schimb

O româncă stabilită în Spania a rămas fără 1.300 euro, după ce a primit un mesaj cu un cadou de la..."Brad Pitt". În realitate, însă, femeia a fost victima unei escrocherii cibernetice.

de Redactia Observator

la 27.03.2024, 15:10

Româncă din Spania, sedusă și lăsată fără bani de "Brad Pitt". I-a promis un cadou și 50.000 de euro în schimb
Româncă din Spania, sedusă și lăsată fără bani de "Brad Pitt". I-a promis un cadou și 50.000 de euro în schimb - La Region

Elena Cornea, care locuiește în Ourense, Spania, de 12 ani, a picat în plasă după ce a răspuns la un mesaj primit de la escrocii care s-au dat drept Brad Pitt. Femeia le-a furnizat astfel hoților informații personale, după ce aceștia i-au promis cadouri sau sume mari de bani, potrivit La Region.

Elena Cornea: Brad Pitt mi-a scris pe Tik Tok pentru a-mi oferi un card de membru VIP. M-am abonat cu datele mele personale și deja a început să-mi trimită mesaje pe Whatsapp. I-am dat 300 de euro din card și apoi încă 1.000 de euro.

Păcălită de "Brad Pitt"

Femeia a fost mințită că, prin intermendiul acelui card de membru VIP, putea participa la anumite evenimente, primea diferite cadouri, ba chiar că ar putea să întâlnească vedete și să primească ajutor financiar. 

Pe acelaşi subiect

Femeia și-a dat seama că ceva nu este bine după ce a primit un alt mesaj de la falsul Brad Pitt. Coletul pe care i l-a promis, și în care se aflau foarte mulți bani dar și bijuterii, fusese reținut la vamă și că pentru a ajunge în posesia lui trebuie să vireze o sumă de bani.

Elena Cornea: Mi-au oferit un pachet cadou care a venit din Statele Unite. Mi-au trimis o fotografie cu conținutul. Erau bijuterii și mulți bani, până la cincizeci de mii de euro și nu trebuia să plătesc decât 1.000 taxe vamale pentru a le încasa. Am facut transferul prin MoneyGram. Banii mei au mers în Moldova prin Filipine. Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut încă trei mii de euro pentru a-mi trimite coletul direct acasă.

Elena Cornea: Îmi trimitea inimi și săruturi, se juca foarte mult cu sentimentele și emoțiile. Spunea că mă iubește.

Deși nu a pierdut o sumă foarte mare de bani, femeia a vrut să avertizeze pe toată lumea pentru a împiedica alte femei să cadă pradă acestor tipuri de înșelătorii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Îmi trimitea săruturi. A zis că mă iubește". Româncă din Spania, lăsată fără bani de "Brad Pitt". I-a promis un cadou și 50.000 de euro în schimb