Antena Meniu Search
x

Înarmat cu un topor, un tânăr a semănat teroare în trei restaurante chinezeşti din Auckland. Patru persoane au ajuns la spital

Un bărbat înarmat cu un topor a intrat în noaptea de luni spre marţi în trei restaurante chinezeşti din Auckland, cel mai mare oraş din Noua Zeelandă. Individul a rănit patru persoane, acestea ajungând la spital, au anunţat autorităţile şi presa locală, potrivit Reuters.

de Redactia Observator

la 20.06.2023, 08:03

Înarmat cu un topor, un tânăr a semănat teroare în trei restaurante chinezeşti din Auckland
Patru persoane au ajuns la spital - Shutterstock (scop ilustrativ)

Înarmat cu un topor, un bărbat a semănat teroare în Noua Zeelandă. A dat buzna în trei restaurante chinezeşti, unde a rănit patru persoane. O victimă a fost externată, iar trei rămân în stare stabilă, au declarat marţi purtătorii de cuvânt ai spitalelor North Shore şi Auckland, potrivit news.ro.

Atac cu toporul în trei restaurante

Presa locală a relatat că bărbatul a intrat în trei restaurante chinezeşti - Zhangliang Malatang, Yues Dumpling Kitchen şi Maya Hotpot - şi a început să atace la întâmplare oamenii cu un topor luni seară, în jurul orei 21.00.

Un martor a declarat pentru organizaţia locală de ştiri Radio New Zealand că lua masa la Maya Hotpot împreună cu o prietenă, când un bărbat a venit spre prietena ei cu toporul. Ea a spus că toată lumea din restaurant s-a ridicat apoi în picioare şi cineva a strigat "Ce ai de gând să faci? De ce faci asta?", înainte ca acesta să o lovească din nou pe prietena ei.

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat

Poliţia neozeelandeză a declarat că a arestat un bărbat în vârstă de 24 de ani şi că acesta urmează să se prezinte marţi în faţa instanţei pentru acuzaţia de rănire cu intenţia de a provoca vătămări corporale grave. Alte acuzaţii sunt aşteptate, a precizat poliţia. Poliţia nu a oferit un motiv pentru acest atac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Înarmat cu un topor, un tânăr a semănat teroare în trei restaurante chinezeşti din Auckland. Patru persoane au ajuns la spital