Antena Meniu Search
x

"Încerca să scape de soție”. Zbor de coșmar spre SUA pentru un pasager, după ce a rămas blocat în toaleta din avion. Pilotul, nevoit să intervină

Un bărbat a avut parte de o experiență total neplăcută în timpul unui zbor, după ce a rămas blocat în toaleta din avion timp de 35 de minute. După ce mai mulți însoțitori de zbor și pasageri au încercat fără rezultat să-l scoată pe bărbat, pilotul avionului a fost nevoit să intervină și să-l salveze. 

de Redactia Observator

la 04.03.2024, 22:45

Zbor de coșmar spre SUA pentru un pasager, după ce a rămas blocat în toaleta din avion. Pilotul, nevoit să intervină
Zbor de coșmar spre SUA pentru un pasager, după ce a rămas blocat în toaleta din avion. Pilotul, nevoit să intervină - Reddit

Un bărbat pe nume Brent a avut un zbor cu adevărat neplăcut după ce a rămas blocat în toaleta avionului timp de 35 de minute. Soția lui a fost cea care a făcut întreaga experiență publică pe Reddit, potrivit New York Post.

Avionul Delta Airlines zbura de la Salt Lake City, Utah, la New Orleans, Louisiana. Bărbatul de 34 de ani s-a ridicat de pe locul său și a mers la toaletă. Soția a început să-și pună semne de întrebare, după ce acesta nu a mai revenit. 

Salvat de pilot în timp zborului

„După cinci minute, m-am întrebat ce se întâmplă”, a spus soția. Femeia a glumit inițial și a crezut că bărbatul își ia "o pauză de la crizele de plâns ale copiilor". Apoi, 5 minute mai târziu, un însoțitor de zbor a anunțat că cineva era blocat în baie. 

Pe acelaşi subiect

„Ușa este blocată și cineva este blocat acolo”, au spus însoțitorii.

„Cred că acesta este soțul meu!”, a spus femeia. 

Femeia tulburată și-a îndreptat ulterior atenția către partea din spate a aeronavei, unde două stewardese „smulgeau mânerul ușii de la baie” în încercarea de a-l elibera pe bărbat. La un moment dat, au rugat chiar un pasager să ajute, însă totul a fost în zadar. Atunci, salvarea a venit de unde nu se aștepta. Pilotul aeronavei și-a părăsit scaunul și a venit să ajute. 

Oamenii din mediul online s-au amuzat copios pe seama bărbatului.

„M-am gândit că în sfârșit vor renunța și vor spune doar să stea așezat în timpul aterizării”.

„Ținea ușa închisă de cealaltă parte, încercând să mai scape de câteva minute de soția lui”,

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Încerca să scape de soție”. Zbor de coșmar spre SUA pentru un pasager, după ce a rămas blocat în toaleta din avion. Pilotul, nevoit să intervină