Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incident bizar la bordul unui zbor Delta Airlines: „își alăpta pisica și a refuzat să se oprească”. O femeie a fost acuzată de tratament anormal

O pasageră dintr-un zbor Delta Airlines i-a şocat pe ceilalţi pasageri ai zborului, cât şi pe echipajul din cabină atunci când şi-a scos pisica din cuşca de transport şi a început să o alăpteze. Femeia a refuzat să se oprească atunci când a fost rugată de un însoţitor de zbor.

de Larisa Andreescu

la 03.12.2021 , 12:05

Delta Airlines
Incident bizar la bordul unui zbor Delta Airlines. O femeie a fost acuzată de tratament anormal - Profimedia

Incidentul bizar ar fi avut loc în timpul unui zbor Delta 1360 de la Syracuse, New York, la Atlanta, Georgia. Povestea complet nemaiauzită a devenit cunoscută după ce o captură de ecran a devenit virală pe reţelele de socializare, surprinzând un mesaj care a fost transmis de un membru al echipajului Delta colegilor de la sol din Atlanta, solicitând asistenţă.

Femeia a refuzat să asculte solicitarea însoţitorului de zbor

Potrivit mesajului, care a fost trimis prin intermediul Sistemului de Adresare și Raportare a Comunicațiilor Avioanelor (ACARS), un pasager de pe scaunul 13A „alăptează o pisică și nu a vrut să o pună înapoi în cuşca de transport când însoţitorul de zbor i-a solicitat să facă asta”

Articolul continuă după reclamă

Însoţitoarea de zbor Ainsley Elizabeth a postat mai multe detalii pe TikTok pe 13 noiembrie, povestind cele întâmplate. „Femeia aceasta avea una dintre acele pisici fără păr înfășurate într-o pătură, așa că arăta ca un copil”, a spus ea. “Cămașa ei era ridicată și încerca să facă pisica să sugă și n-a vrut să pună pisica înapoi în cărucior. Și pisica țipa pentru propria viață”.

Pe acelaşi subiect

Nu este clar ce s-a întâmplat cu „mama pisicii” după ce avionul a aterizat în Atlanta, dar Elizabeth a susținut într-un videoclip postat în data de 2 noiembrie că angajaţii de la securitate au fost implicaţi în rezolvarea situaţiei, relatează Daily Mail.

Angajatul Delta care a trimis mesajul în timpul zborului de două ore a cerut echipei Delta Red Coat să o întâmpine la aterizare pe proprietara animalului de companie care nu a dorit să coopereze cu personalul de zbor, fiind consideraţi “experţi de elită în serviciul clienţilor, instruiţi pentru a gestiona problemele cu pasagerii care au avut loc în timpul zborurilor”.

Potrivit site-ului companiei aeriene, Delta „susține pe deplin dreptul femeii de a alăpta la bordul aeronavelor Delta”. Totuşi, este puțin probabil ca atitudinea companiei aeriene pro-lactație să se extindă la pasagerii umani care alăptează... animale.

Compania aeriană permite câinilor de talie mică, pisicilor și păsărilor de uz casnic să călătorească în cabină contra cost, dar acestea trebuie ținute într-o cuşcă de transport pentru animale de companie care să se potrivească ca mărime pentru a sta sub scaun.

Larisa Andreescu Like

Larisa Elena Andreescu face parte din echipa Observator de peste 7 ani şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Incident bizar la bordul unui zbor Delta Airlines: „își alăpta pisica și a refuzat să se oprească”. O femeie a fost acuzată de tratament anormal