Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 48 de ani s-a sinucis în toaleta unui avion cu destinaţia Rusia. Pilotul a aterizat de urgenţă

Au fost clipe de panică la bordul unui avion plecat din Egipt cu destinaţia Rusia, după ce un pasager în vârstă de 48 de ani a fost găsit mort în toaleta aeronavei.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 24.11.2021, 22:00

Bărbatul a fost găsit inconştient în toaleta avionului
Bărbatul a fost găsit inconştient în toaleta avionului - Facebook

Alexander Dokshin, în vârstă de 48 de ani, a fost găsit inconștient în toaletă la scurt timp după ce zborul S7 Airlines a decolat din stațiunea Sharm el-Sheikh, având ca destinaţie orașul rusesc Samara, scrie Daily Mail. Echipajul avionului a fost nevoit să spargă ușa pentru a scoate cadavrul bărbatului.

Ulterior, căpitanul avionului a sunat rapid pentru ca medicul la bord să meargă imediat în spatele avionului - provocând panică în rândul pasagerilor. „Stăteam în mijlocul avionului și am intrat în panică când au anunțat că este nevoie de un medic”, a spus Tatyana, o pasageră a avionului. 

Bărbatul avea o fetiţă

În timp ce medicul a încercat să-l resusciteze pe bărbat, pilotul a aterizat de urgență la Cairo, unde încercările ulterioare de a-l salva pe rusul de 48 de ani au eșuat. La scurt timp, medicii au declarat decesul. Au fost alertaţi şi oamenii legii, iar cursa a avut o întârziere de cinci ore, timp în care anchetatorii au efectuat cercetări.

Consulatul rus a fost de asemenea anunţat despre moartea lui Dokshin, care le lasă în urmă pe soția Kristina, în vârstă de 37 de ani, și fiica lor mică. Comisia de investigaţii a transporturilor din Rusia a lansat o anchetă cu privire la moartea șocantă a lui Dokshin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un bărbat de 48 de ani s-a sinucis în toaleta unui avion cu destinaţia Rusia. Pilotul a aterizat de urgenţă