Antena Meniu Search
x

Galerie foto Influencer celebru, arestat după ce ar fi agresat minore de 13 şi 15 ani şi le-ar fi fotografiat pe ascuns în ipostaze indecente. Bărbatul neagă acuzaţiile

Un YouTuber britanic a fost arestat sub suspiciunea de abuz sexual faţă de două minore de 15 şi 13 ani, în Marea Britanie.

de Redactia Observator

la 27.10.2023, 11:03

Stuart Burton, în vârstă de 31 de ani, se confruntă cu acuzații din partea mai multor fete că le-a constrâns să întreţină relaţii sexuale sau le-a trimis mesaje indecente, relatează The Sun.

Influencerul născut la Londra, a călătorit din Polonia în Marea Britanie după ce procurorii polonezi au emis un mandat de arestare pentru el, relatează MailOnline. Acum a fost arestat în Marea Britanie și se înțelege că a fost depusă o cerere de extrădare. Burton are 4,23 milioane de abonați pe canalul său de YouTube, unde în mod normal postează videoclipuri cu jocuri video și alte două milioane de abonați pe Instagram.

Urmărit internaţional după ce a fugit din Polonia

Poliția poloneză a postat pe X, fostul Twitter: „YouTuber Stuart B. „Stuu”, care este căutat de ieri cu un mandat de arestare, a fost arestat astăzi de polițiști britanici datorită cooperării strânse și informațiilor furnizate de ofițerii de poliție de la Oficiul de Ofițer de legătură și cooperare polițienească internațională. Un mandat de arestare emis ieri a făcut posibilă arestarea lui”.

Acuzațiile vin după ce o creatoare de conţinut, Sylwester Wardega, a încărcat un videoclip susținând că avea dovezi în legătură cu o infracţiune, înainte de a-l numi Burton și pe alți influenceri. Ea a susținut că Stuart a avut contact cu o fată de 13 ani, propunându-i întâlniri și trimițându-i mesaje erotice.

Capturile de ecran ale conversațiilor au fost postate, de asemenea, online în care susținea că a invitat un tânăr de 15 ani la proprietatea sa și a sărutat o fată de 13 ani.Burton neagă toate acuzațiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Influencer celebru, arestat după ce ar fi agresat minore de 13 şi 15 ani şi le-ar fi fotografiat pe ascuns în ipostaze indecente. Bărbatul neagă acuzaţiile