Antena Meniu Search
x

Foto "Înger frumos, erai prea bună pentru lumea asta!" Sfârşit tragic pentru o fată de 15 ani, la scurt timp după moartea surorii. Trupul, găsit lângă o şosea din Scoţia

Viaţa s-a sfârşit tragic, la doar 15 ani, pentru o fată care avea tot viitorul înainte. Trupul ei neînsufleţit a fost găsit lângă o arteră interns circulată din Scoţia. Părinţii adolescentei varsă lacrimi amare şi au inimile zdrobite după dispariţia "îngerului" lor. "Era prea bună pentru lumea aceasta", spun ei, îndureraţi.

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 11:09

Moartea unei fete de doar 15 ani e plânsă de familie şi apropiaţi, după ce trupul ei fără viaţă a fost găsit în apropierea unei şosele aglomerate din Scoţia. Potrivit Mirror, poliţiştii au fost chemaţi în weekend la adresa din Uddingston, South Lanarkshire, unde au descoperit cadavrul. Adolescenta, identificată drept Taylor Malcolm, "nu a avut parte de o moarte suspectă", au precizat autorităţile.

Fata şi sora ei, reunite în cer

Părinţii fetei vorbesc cu durere în suflet despre pierderea copilei, un "înger prea bun pentru lumea aceasta". Nu este prima tragedie care se abate asupra familiei. Anterior, şi sora fetei, Rhiannon, a murit. "Nu-mi vine să cred că spun asta... Te iubesc şi te voi iubi mereu! Te rog, dă-le mamei şi tatălui tău putere. Ştiu că eşi alături de sora ta, până ne vom regăsi cu toţii", spune unchiul fetei decedate.

"Speram ca totul să nu fie decât un vis urât. Am inima frântă! Tu, înger frumos, erai prea bun pentru lumea asta. Ne consolează doar gândul că eşi alături de Rhiannon din nou", spune Gemma Rundle, într-un tribut sfâşietor după moartea fetei. "Viaţa este atât de crudă! Nu luaţi nimic drept un dat. Odihneşte-te în pace, frumoasa noastră!", a scris şi Nadine Malcolm. Apropiaţii familiei au deschis un fond de donaţii peentru a acoperi costurile înmormântării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Înger frumos, erai prea bună pentru lumea asta!" Sfârşit tragic pentru o fată de 15 ani, la scurt timp după moartea surorii. Trupul, găsit lângă o şosea din Scoţia