Antena Meniu Search
x

Întrebarea sfâșietoare pusă de un tânăr din UK, diagnosticat cu o boală rară, după ce medicii i-au spus că nu-l pot salva: "O să mă lăsați să mor?"

Destiul tragic al unui tânăr de doar 20 de ani. Diagnosticat cu o boală rară, i s-a spus că nu mai are mult de trăit. Familia este devastate și încearcă din răsputeri să-i îndeplinească băiatului toate dorințele pe care și le-a înșirat pe listă.

de Redactia Observator

la 19.06.2023, 12:55

Întrebarea sfâșietoare pusă de un tânăr din UK, diagnosticat cu o boală rară, după ce medicii i-au spus că nu-l pot salva
Întrebarea sfâșietoare pusă de un tânăr din UK, diagnosticat cu o boală rară, după ce medicii i-au spus că nu-l pot salva - Shutterstock

Kaden Gresty, din Salford, a suferit deja aproape 200 de intervenții chirurgicale, fiind operat pentru prima dată când avea doar o zi și de atunci a tot intrat și ieșit din spital. S-a născut cu spina bifida, o afecțiune a coloanei vertebrale care înseamnă că este paralizat de la piept în jos. De asemenea, suferă de o serie de alte afecțiuni medicale care îi afectează inima, plămânii și rinichii și are nevoie de un ventilator în mod constant, relatează Mirror.

Problema a devenit și mai gravă, după ce el a suferit o operație foarte grea la coloana vertebrală la Bristol, chiar înainte de a începe școala secundară în 2014.

Medicii i-au spus că nu mai pot face nici pentru a-l salva

În timp, durerile insuportabile s-au transformat în cele din urmă în osteomielită, o infecție dureroasă a oaselor. De obicei, osteomielita dispare dacă este tratată din timp. Dacă nu, poate provoca daune permanente, așa cum a fost, din păcate, și cazul lui Kaden. El a fost imobilizat la pat în majoritatea timpului. Lovitura fatală familiei a venit luna trecută, după ce medicii i-au spus băiatului că nu mai pot face nimic pentru el.

„Am fost dus într-o cameră de un medic și mi-a spus că trebuie să încep să fac o listă de dorințe pentru că nu pot face nimic altceva. A fost absolut devastator. S-a întors și a spus: „O să mă lăsați pur și simplu să mor? A fost sfâșietor și oribil. Pur și simplu nu merită. El încă zâmbește în fiecare zi.", a declarat Linsey, în vârstă de 46 de ani, mama băiatului.

Mama cu patru copii, Linsey și frații lui Kaden speră acum ca băiatul să aibă timp să-și îndeplinească toate dorințele puse pe listă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Întrebarea sfâșietoare pusă de un tânăr din UK, diagnosticat cu o boală rară, după ce medicii i-au spus că nu-l pot salva: "O să mă lăsați să mor?"