Antena Meniu Search
x

Foto "Invidia oamenilor l-a ucis". A pornit camera şi s-a omorât în faţa fanilor. Influencerul de 23 de ani din Italia, victima cyberbulling-ului

Tânărul a pornit transmisia în direct, apoi s-a sinucis. Camera era pornită. Nu a încadrat momentul morții, dar sticla spartă, țipetele disperate şi sirenele poliției au spus povestea. Vincent Plicchi, cunoscut şi ca "Inquisitor Ghost", un tânăr de 23 de ani din Bologna, s-a sinucis marţi seară în casa sa din zona Castiglione din Bologna.

de Redactia Observator

la 13.10.2023, 12:00

"Invidia oamenilor l-a ucis". A pornit camera şi s-a omorât în faţa fanilor. Influncerul de 23 de ani din Italia, victima cyberbulling-ului
"Invidia oamenilor l-a ucis". A pornit camera şi s-a omorât în faţa fanilor. Influncerul de 23 de ani din Italia, victima cyberbulling-ului - Inquisitore3/TikTok

Mulți fani îi urmăreau transmisiunea în direct: era un cosplayer pasionat al joculului video american Call of Duty, cunoscut sub porecla Inquisitor Ghost. Pentru a încerca să-l ajute, cineva a sunat la 118. Cunoscuţii l-au alertat pe tatăl acestuia care a spart fereastra şi a intrat în camera băiatului, unde l-a descopert fără viaţă, relatează Il Resto del Carlino.

Poliţia a intervenit și încearcă acum să reconstituie motivul tragediei. Mai mulți utilizatori de pe TikTok spun că durerea tânărului a fost cauzată de acuzațiile defăimătoare care îl loviseră pe rețeaua de socializare în ultimele zile.

A lăsat bilet de adio

Tânărul de 23 de ani a lăsat un bilet de adio în care își cere scuze tatălui său pentru acțiunea sa și îi cere să aibă grijă de pisica lui. Profilul de TikTok al băiatului, care are aproape 300 de mii de urmăritori, a fost blocat.

Membrii familiei sunt convinși că acuzaţiile false de abuz l-au dus la capătul puterilor. Tatăl său, Matteo, este convins de acest lucru. „Fiul meu, a spus el, a fost un creator original, un adevărat artist, dar invidia acestor oameni diabolici și inutili, care au creat o poveste falsă, l-a ucis. El, atât de delicat în interior, nu a putut supraviețui acestei agresiuni". Potrivit poveștii virtuale, tânărul a ajuns într-o capcană orchestrată de influenceri „rivali”, cu un tânăr de 17 ani care l-ar fi momit, prefăcându-se a fi adult, și apoi a răspândit conversațiile private online, cu scopul de a-i păta reputaţia.

Acuzațiile că ar fi flirtat cu o minoră, care au sărit din profil în profil pe TikTok, l-ar fi făcut pe băiat să cadă în cea mai profundă disperare. Acum profilul tânărului influencer a fost închis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Invidia oamenilor l-a ucis". A pornit camera şi s-a omorât în faţa fanilor. Influencerul de 23 de ani din Italia, victima cyberbulling-ului