Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Italiancă de 36 de ani, ucisă de un pește-spadă când făcea surf în Indonezia. I-a străpuns inima și a murit pe loc

Tragedie în adâncuri! O femeie de 36 de ani din Italia şi-a pierdut viaţa în apele Insulelor Mentawai din Indonezia, după ce a fost înţepată direct în inimă de un peşte-spadă, în timp ce făcea surf.

de Redactia Observator

la 22.10.2024 , 08:53

Giulia Manfrini a fost rănită mortal după ce un pește-spadă a înțepat-o în inimă în timp ce făcea surf în apele de lângă Ombak Bengbeng, lângă insula Masokut, potrivit autorităților locale, scrie ABC.net.

Ucisă de un peşte-spadă, în timp ce făcea surf

Lahmudin Siregar, șeful interimar al Agenției de Management al Dezastrelor din Insulele Mentawai, a declarat că peștele-spadă "a sărit în mod neașteptat către Manfrini și i-a străpuns pieptul".

Vezi și

Moartea femeii a şocat întreaga comunitate din Torino, oraşul în care aceasta locuia. Specialiştii avertizează că, deşi atacurile peştilor-spadă sunt extrem de rare, ele pot fi periculoase şi iată, chiar fatale, atunci când animalele se simt ameninţate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Mapamond » Italiancă de 36 de ani, ucisă de un pește-spadă când făcea surf în Indonezia. I-a străpuns inima și a murit pe loc