Antena Meniu Search
x

"Iubito, nu!”. Și-a ucis soțul pe stradă, apoi a dat vina pe un tâlhar. Cadavrul bărbatului din SUA a fost găsit fără organe în el

Crimă înfiorătoare într-un oraș din SUA. O femeie și-a ucis soțul, apoi a spus că au fost atacați de un tâlhar, în plină stradă. În mod șocant, autoritățile nu au mai găsit niciun organ în interiorul bărbatului, iar capul și mâinile acestuia erau aproape smulse complet. Înainte să fie ucis, bărbatul a rostit două cuvinte de-a dreptul tulburătoare către femeia care îi era soție. 

de Redactia Observator

la 19.12.2023, 15:48

Și-a ucis soțul pe stradă, apoi a dat vina pe un tâlhar. Cadavrul bărbatului din SUA a fost găsi fără organe în el
Și-a ucis soțul pe stradă, apoi a dat vina pe un tâlhar. Cadavrul bărbatului din SUA a fost găsi fără organe în el - Paducah Police Department

Robert Penn, din Kentucky, a fost găsit mort pe stradă, lângă casa în care locuia cu soția lui. Înainte să fie ucis de femeia cu care își împărțea viața, bărbatul a strigat „Iubito, nu!”. Apoi, imediat au început urletele. Femeia și-a ucis soțul cu sânge rece și a ignorat strigătele bărbatului care îi spunea cu disperare să nu facă asta, potrivit Mirror.

Crimă șocantă în SUA

Potrivit WPSD 6, „organele victimei nu se mai aflau în corpul său” și atât mâinile, cât și capul i-au fost aproape separate de corpul său. Cocina Penn din Paducah, a fost găsit vinovată de crima îngrozitoare. Ea a susținut că ea și soțul ei au fost atacați de un tâlhar. Dar, la momentul arestării ei, poliția a spus că nu credea că există vreun atacator de sex masculin. Femeia a susținut că cei doi mergeau împreună afară în jurul orei 3 dimineața când au fost atacați de un bărbat care i-a luat viața soțului ei într-un mod îngrozitor. Totuși, detalii șocante au ieșit la iveală la scurt timp după ce bărbatul a fost ucis. 

William Tabor, un bărbat care susține că era prieten cu Robert și soția lui și despre care procurorii cred că avea o aventură cu Cocina în momentul în care aceasta și-a ucis soțul, a depus o mărturie care avea să schimbe totul.

El le-a arătat anchetatorilor mesaje dintre el și femeie, în care ea spunea despre soțul ei: „Îi urăsc curajul... nu va dura mult. Sper că voi găsi în cele din urmă pe cineva, știi, știi ce vreau să spun. Și atunci va dispărea".  Procuratura a susținut că ea a continuat și l-a ucis ea însăși. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Iubito, nu!”. Și-a ucis soțul pe stradă, apoi a dat vina pe un tâlhar. Cadavrul bărbatului din SUA a fost găsit fără organe în el