Antena Meniu Search
x

Video Jobul inedit care a schimbat viaţa unei mame de 40 de ani. Americanca face bani frumoşi, după ce a devenit consultant pentru nume de bebeluși

O femeie din Minnesota a găsit o metodă inedită, dar şi originală, prin care câştigă bani. Iar sumele nu sunt unele deloc mici. Potrivit femeii, la modă în 2024 sunt nume precum Adley, Dawson, Fisher, Huxley, Kiefer sau Ridley.  

de Redactia Observator

la 27.02.2024, 11:40

Vezi și

Femeia de 40 de ani are un job atipic. Aceasta este angajată de viitori părinţi pentru a-i ajuta să aleagă nume pentru micuţii lor. Nu vorbim însă despre orice fel de nume. Acestea trebuie să fie autentice, pentru a avea succes pe reţelele sociale.

Găsirea de nume unice, un mod de a face bani

Influencerul câştigă între douăzeci şi cinci şi cinci sute de dolari pe zi pentru serviciile sale. Potrivit femeii, la modă în 2024 sunt nume precum Adley, Dawson, Fisher, Huxley, Kiefer sau Ridley.  

O altă tendință despre care americanca spune că va fi un succes în 2024 sunt numele "clasice" pe care toată lumea le cunoaște, dar care au ieșit din circulație. Acestea includ nume precum Harrison, Nathaniel și Vincent pentru băieți și Annie, Cecelia și Margaret pentru fete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Jobul inedit care a schimbat viaţa unei mame de 40 de ani. Americanca face bani frumoşi, după ce a devenit consultant pentru nume de bebeluși