Antena Meniu Search
x

Foto Keanu Reeves, apariţie surpriză la nunta unui cuplu de necunoscuţi. "Soţul meu l-a văzut la un bar din apropiere"

Keanu Reeves a fost "invitat special" la nunta unui cuplu din Northamptonshire, deşi nu-i cunoştea nici pe mire, nici pe mireasă. Bărbatul l-a văzut pe actor la un bar din apropiere şi l-a chemat să bea un pahar cu nuntaşii - o ofertă de nerefuzat chiar şi pentru vedeta de la Hollywood.

de Redactia Observator

la 27.08.2022, 17:50

Keanu Reeves este unul dintre actorii de la Hollywood renumiţi pentru gesturile lor generoase şi bunătatea de care dau dovadă cu fiecare ocazie. Aflat în Northamptonshire, s-a trezit invitat la nunta unui cuplu pe care nu-l mai văzuse niciodată. Totuşi, nu a ezitat să fie alături de James şi Nikki Roadnight în cea mai importantă zi a vieţii lor.

Soţ şi soţie, s-au pozat cu Keanu Reeves

Cazat la hotelul Fawsley Hall, actorul ieşise până la un bar din apropiere, unde a fost observat de mire. "Soţul meu l-a văzut şi i-a spus că tocmai ne-am căsătorit. L-a invitat pe Keanu să ne salute pe toţi şi să stea cu noi la un pahar, dacă doreşte. A fost extrem de prietenos şi a promis că ni se va alătura mia târziu. A fost un weekend incredibil", a mărturisit Nikki Roadnight, care a postat şi câteva fotografii cu actorul pe contrul ei de Twitter.

Potrivit Newsweek, citat de India Today, cei doi englezi şi-au unit destinele în prezenţa familei şi prietenilor, după o relaţie de doi ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Keanu Reeves, apariţie surpriză la nunta unui cuplu de necunoscuţi. "Soţul meu l-a văzut la un bar din apropiere"