Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto La un pas de moarte după ce a băut 4 litri de apă pe zi. Nina voia să trateze o banală răceală, dar a ajuns în stare critică la spital, în Australia

O femeie din Queensland, Australia, a ajuns în stare critică la spital după ce a băut patru litri de apă pe zi, încercând să vindece ceea ce ea credea că este o simplă răceală.

de Redactia Observator

la 19.10.2024 , 15:41

Nina Munro, în vârstă de 41 de ani, a stat cinci zile la terapie intensivă după ce nivelul de sodiu din sângele său a scăzut periculos de mult. Medicii au fost uimiți de supraviețuirea sa. "Medicii nu știu cum am supraviețuit. Mă înecam încet și nici măcar nu mi-am dat seama!", a declarat Nina Munro, potrivit Mirror.

A încercat să trateze răceala cu apă

Timp de șase săptămâni înainte de internare, femeia a tușit mult și avea răceli minore. În această perioadă, a consultat cinci medici diferiți, primind diverse medicamente și sfatul de a se hidrata mai mult. "Am avut trei loturi de steroizi, trei loturi de antibiotice, spray-uri nazale și Nurofen, care, de asemenea, scade sodiul - a fost o furtună perfectă pentru a reduce sodiul meu", a explicat ea.

Articolul continuă după reclamă

În ziua internării, Munro vomita de trei zile și consumase aproximativ patru litri de apă, fără a mânca. Nivelul ei de sodiu a ajuns mult sub pragul minim de siguranță, relatează Mediafax.

După experiența sa, Munro îndeamnă oamenii să fie precauți: "Mi-au spus să beau doar pentru sete. Au făcut investigații în timp ce am stat la terapie intensivă timp de cinci zile". Acum vindecată, femeia a adoptat o abordare mai moderată față de consumul de apă, urmând sfaturile medicilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Mapamond » La un pas de moarte după ce a băut 4 litri de apă pe zi. Nina voia să trateze o banală răceală, dar a ajuns în stare critică la spital, în Australia