Antena Meniu Search
x

Video La un pas de moarte, în vacanţă: o femeie a scăpat ca prin minune, după ce a fost atacată de rechin în Insulele Galapagos. "Am simțit cum îmi amorțea piciorul"

O femeie aflată în vacanță în Insulele Galapagos a fost grav rănită după ce un rechin s-a năpustit asupra ei în timp ce făcea snorkeling. Delia Yriarte a scăpat ca prin minune şi a fost operată la piciorul drept.

de Redactia Observator

la 10.07.2023, 16:40

La un pas de moarte, în vacanţă: femeie atacată de rechin în timp ce făcea snorkeling în Insulele Galapagos. "Am simțit cum îmi amorțea piciorul"
La un pas de moarte, în vacanţă: femeie atacată de rechin în timp ce făcea snorkeling în Insulele Galapagos. "Am simțit cum îmi amorțea piciorul" - Twitter

Un medic de la spitalul de pe Insula Santa Cruz a declarat miercuri pentru Associated Press că femeia de 40 de ani "este stabilă, este conștientă, a fost operată la piciorul drept. Nu și-a pierdut piciorul".  El a adăugat că turista nu și-a pierdut niciodată cunoștința sau mobilitatea piciorului, în ciuda filmărilor îngrozitoare care îi arată piciorul grav rănit.

Imagini după atacul sângeros de pe insulă

Delia, o americancă stabilită în Mexic, înota în frumoasa insuliţă Mosquera, din Insulele Galapagos, când s-a petrecut atacul sângeros. Imaginile o arată în timp ce este cărată de pe o barcă cu piciorul învelit. Într-un alt clip, poate fi văzută exersând mişcări cu piciorul drept cu ajutorul unui medic, după ce rănile i-au fost cusute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"A fost o lovitură, așa că inițial nu mi-am dat seama ce este. În timp ce înotam am simțit cum îmi amorțea piciorul. Când m-am întors, am văzut că era mult sânge", a declarat Delia pentru presa locală, potrivit Mirror. "Când am ajuns la plajă, deja mă simțeam epuizată. Știam ce tip de rană este, am văzut că este adâncă și am știut că pierd mult sânge", a adăugat femeia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » La un pas de moarte, în vacanţă: o femeie a scăpat ca prin minune, după ce a fost atacată de rechin în Insulele Galapagos. "Am simțit cum îmi amorțea piciorul"