Antena Meniu Search
x

Galerie foto Golden Retriever, salvat după ce a fost lăsat să moară într-o maşină, timp de 3 zile în UK. Un poliţist a spart geamul pentru a elibera câinele neajutorat

Un câine, din rasa Golden Retriever, a fost abandonat într-o maşină încuiată timp de trei zile, înainte ca poliția să spargă geamul pentru a-l salva, pe o stradă din Manchester, UK.

de Redactia Observator

la 22.08.2023, 10:32

Ofițerii de la poliția din Manchester au participat la un apel în jurul orei 13:15 duminică după-amiază, după ce au fost ridicate îngrijorări cu privire la bunăstarea câinelui blocat în interiorul vehiculului. Rapoartele sugerau că ferestre nu erau deschise și că nu au fost văzute persoane în sau în jurul camionetei de când aceasta a fost abandonată, relatează Daily Mail.

Inspectorul șef al cartierelor din CoM Central, Chris Boyd, a declarat: „Nu este acceptabil să permiteți unui câine să stea singur într-un vehicul chiar și pentru câteva ore, darămite trei zile. Când l-am găsit, nu erau ferestre deschise și, fiind destul de cald astăzi, acest lucru ar fi putut ajunge la un dezastru. Câinii nu răspund la căldură ca oamenii și, ca atare, acest câine minunat s-ar fi putut supraîncălzi. Nici să lași o fereastră deschisă sau un vas cu apă nu este suficient. Doar nu-ți lăsa câinele singur într-un vehicul. Dacă intenționați să vă îndepărtați de vehicul, atunci nu vă asumați riscuri și lăsați-vă câinele acasă.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Golden Retriever, salvat după ce a fost lăsat să moară într-o maşină, timp de 3 zile în UK. Un poliţist a spart geamul pentru a elibera câinele neajutorat