Antena Meniu Search
x

Galerie foto Lacrimi la înmormântarea unui militar, ucis pe frontul din Ucraina. La Babînţi, sătenii au îngenunchiat în faţa cortegiului. Soţia soldatului, răpusă de durere

Peste 120 de zile au trecut de când Vladimir Putin a comandat armatei sale să invadeze Ucraina. Până astăzi, numărul victimelor din războiul de la graniţa cu România a crescut semnificativ. Soldaţi sau civili, oameni nevinovaţi cad zilnic victime în lupta dintre Rusia şi Ucraina.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 01.07.2022, 14:53

Cea mai mare rană rămâne cea din sufletul celor rămaşi, care îşi plâng acum oamenii dragi răpuşi de atacurile brutale ale ruşilor. Un astfel de moment emoţionant a avut loc joi într-un sat ucrainean. Un soldat de 45 de ani, ucis pe frontul din estul ţării a fost condus pe ultimul drum., scrie Al Jazeera.

Soldat ucrainean, condus pe ultimul drum

Primarul satului, Andriy Kuprash, a spus că Volodimir Kochetov a fost unul dintre cei patru soldaţi ucişi Babînți, o localitate care este situată lângă Bucha, unul dintre oraşele grav afectate în urma invaziei ruse.

Fiecare pierdere a afectat micul sat, care are o populație de aproximativ 2.700 de oameni. Autoritățile locale au declarat că Volodimir Kochetov a fost ucis pe 24 iunie în regiunea Donețk.

Locuitorii au îngenuncheat pe străzile din Babînți în timp ce soldații purtau sicriul lui Kuprash pe umeri, acoperit cu steagul ucrainean. Lângă sicriu, soţia lui a fost împietrită de durere, a plâns şi a îngenuncheat.

„Chiar astăzi am primit vești despre moartea celui de-al patrulea soldat care a fost ucis lângă Harkov”, a mai adăugat primaruş  Kuprash.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Lacrimi la înmormântarea unui militar, ucis pe frontul din Ucraina. La Babînţi, sătenii au îngenunchiat în faţa cortegiului. Soţia soldatului, răpusă de durere