Antena Meniu Search
x

Locuieşte în cimitir, dar marea ei problemă nu sunt "vecinii" din sicrie. Revolta unei femei din Scoţia

O femeie care locuieşte pe terenul unui cimitir din Scoţia se plânge că are parte de zile negre din cauza şobolanilor, după ce în faţa locuinţei sale au fost amplasate cinci tomberoane. Philippa Berry a decis să nu stea cu mâinile în sân şi trage la răspundere Primăria. Autorităţile nu-i dau însă dreptate.

de Redactia Observator

la 06.02.2023, 17:21

Cimitirul Dalry Lodge House din Edinburgh
Cimitirul Dalry Lodge House din Edinburgh - Facebook

Philippa Berry locuieşte în Cimitirul Dalry Lodge House din Edinburgh. Femeia în vârstă de 58 de ani nu se plânge, cum s-ar aştepta mulţi, de "vecinii" ei tăcuţi pe veci, ci spune în schimb că altceva îi distruge viaţa. Este revoltată de mulţimea de şobolani care i-au invadat locuinţa după ce în apropiere au fost aduse cinci tomberoane. De aici a pornit un mic război cu autorităţile locale.

Marea problemă a locatarei din cimitir

Potrivit Mirror, femeia susţine că Primăria a comis o greşeală când a decis să amplaseze tomberoanele lângă casa ei, acuzând că acesta e principalul motiv pentru care este acum năpădită de rozătoare. Ar fi încercat să rezolve singură situaţia, dar chiar şi cu ajutorul administratorului cimitirului nimic nu a dat roade. A ajuns într-un impas.

"Au adus cinci tomberoane, iar eu m-am ales cu şoareci şi şobolani. Am cerut anterior un singur coş de gunoi şi am fost refuzată: ar fi blocat accesul persoanelor cu dizabilităţi. Dar acum ei pun cinci şi asta e perfect normal? Mi-au încălcat proprietatea şi intimitatea casei, gunoiul e chiar în faţa ferestrei de la bucătărie", a declarat Philippa Berry penrtu Edinburgh Live. "Nici măcar nu mi-au cerut acordul, iar acum şobolanii îmi sapă pe sub zidurile casei", mai spune ea.

Compania de deratizare a scris în raport că amplasarea tomberoanelor poate reprezenta "o cauză posibilă pentru apariţia şobolanilor pe proprietate". Philippa Berry este nemulţumită şi de conflictul legat de camerele de securitate instalate în cimitirul unde locuieşte. I s-ar fi cerut să renunţe la o parte din senzori, pentru a nu deranja persoanele care vin la locurile de veci. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Locuieşte în cimitir, dar marea ei problemă nu sunt "vecinii" din sicrie. Revolta unei femei din Scoţia