Antena Meniu Search
x

"Lumea este un loc mai întunecat". O femeie din UK a murit la doar opt zile după ce medicii au diagnosticat-o cu cancer la ficat

Maggie Dorans din Glasgow, mamă a cinci copii, a aflat pe 6 decembrie că are cancer la ficat. La scurt timp, în doar 8 zile a murit, lăsându-și familia și iubitul devastați. Femeia s-a dus la spital deoarece nu se simțea bine dar, din nefericire, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru ea, transmite Mirror.

de Redactia Observator

la 18.12.2023, 22:42

"Lumea este un loc mai întunecat". O femeie din UK a murit la doar opt zile după ce medicii au diagnosticat-o cu cancer la ficat - Shutterstock

O femeie a murit de cancer la opt zile după ce a fost diagnosticată, iar familia ei spune că nu va fi "niciun Crăciun în lipsa ei." Maggie Dorans a mers la spital pentru o biopsie după ce nu se simțea bine de câteva săptămâni. Medicii au încercat să afle de ce tot pierdea în greutate și nu avea poftă de mâncare. Au găsit un nodul și a fost internată în spital pentru o biopsie. Abia câteva zile mai târziu, femeia în vârstă de 41 de ani a aflat că are cancer la ficat. 

După ce l-au descoperit pe 6 decembrie, doctorii au aflat  că femeia avea metastaze și în alte părți ale corpului, iar starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid murind opt zile mai târziu, pe 14 decembrie.

Moartea femeii i-a lăsat familia  cu inima frântă. Maggie și partenerul ei, Peter McGillvery, au fost împreună timp de 23 de ani, iar partenerul ei, în vârstă de 49 de ani, a declarat că "lumea este un loc mai întunecat" fără ea. Potrivit GlasgowLive, acesta a declarat: "Este pur și simplu incredibil, era o persoană atât de drăguță. Nu voi mai fi aceeași persoană. "

Bărbatul s-a întrebat dacă familia ar putea sărbători Crăciunul fără Maggie, care era o parte importantă a familiei lor. Peter a spus: "Ultimele două zile au fost îngrozitoare, nu putea dormi toată noaptea. A fost groaznic să o văd trecând prin asta și nu i-aș dori nimănui acest lucru. Lumea este un loc mai întunecat. Nici măcar nu știu dacă va mai exista un Crăciun fără ea".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » "Lumea este un loc mai întunecat". O femeie din UK a murit la doar opt zile după ce medicii au diagnosticat-o cu cancer la ficat