Antena Meniu Search
x

Galerie foto Lungul drum spre casă: O tânără de 27 de ani a murit în faţa iubitului său, după ce a fost aruncată de pe motocicletă în urma unui accident, în Italia

Se întorcea acasă, dimineaţa, după ce a ieşit cu prietenii în oraş. Dar nu a mai ajuns niciodată. Drumul său s-a oprit pentru totdeauna pe o autostradă, în Italia. A murit chiar în faţa iubitului său, şi el grav rănit.

de Monica Palade

la 03.04.2023, 09:09

Federica Albanese, în vârstă de 27 de ani, a murit, duminică, într-un accident pe A19 Palermo-Catania. Motocicleta pe care se deplasa s-a izbit violent de un autoturism care, ulterior, a luat apoi foc. În urma impactului, trei persoane au fost rănite, printre care și iubitul tinerei. Răniţii au fost internaţi la Termini Imerese.

Lungul drum spre casă

Accidentul a avut loc de-a lungul A19, pe banda care merge în direcția capitalei siciliene, la scurt timp după intersecția zonei industriale Termini Imerese. Conform celor reconstruite până acum de polițiștii rutieri din Buonfornello, impactul a fost frontal între o motocicletă și o mașină.

În coliziune, mașina, în care se aflau doi tineri, s-a răsturnat și a luat foc. Din fericire, şoferul fusese scos la timp, înainte de incendiu. Celălalt pasager, o femeie de 32 de ani, a fost transportată la spital cu ambulanța unde a ajuns în cod galben. Tânărul de 28 de ani, care se afla pe motocicletă, se află în stare gravă. A fost salvat și transportat cu elicopterul la spitalul Termini Imerese.

Pentru Federica Albanese nu s-a mai putut face nimic. În urma impactului cu maşina, a fost aruncată pe asfalt la câțiva metri distanță de locul accidentului. După teribilul incident, autostrada a fost închisă, în așteptarea intervenției pompierilor și a poliției rutiere, informează Fan Page.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Lungul drum spre casă: O tânără de 27 de ani a murit în faţa iubitului său, după ce a fost aruncată de pe motocicletă în urma unui accident, în Italia