Antena Meniu Search
x

Video Maimuțele ar fi ucis 250 de câini din răzbunare, într-un sat din India, după ce le-a fost omorât un pui

Au fost raportate incidente înfiorătoare în satele Majalgaon și Lavul din statul indian Maharashtra. Potrivit unor relatări, maimuțele din zonă au prins aproximativ 250 de câini și i-au aruncat de la înălțime, drept răzbunare pentru uciderea unui pui. Fără alte patrupede pe care să le omoare, maimuțele ar fi atacat copii, transmite Daily Mail.

de Redactia Observator

la 01.05.2022, 16:00

maimuțe din India
Maimuțele ar fi ucis 250 de câini din răzbunare, într-un sat din India, după ce le-a fost ucis un pui - Daily Mail

Maimuțele ar fi ucis nu mai puțin de 250 de câini dintr-un district din India, printr-o metodă cât se poate de brutală. Potrivit Daily Mail, maimuțele i-ar fi aruncat de la înălțime, de pe acoperișurile blocurilor sau din copaci. Totul ar fi pornit de la uciderea unui pui de maimuță de către o haită de câini. Conform site-ului indian News18, "nici măcar un cățel" nu a mai rămas în localitatea Lavul, acolo unde până și școlarii au început să fie atacați.

Mai multe fotografii par a confirma atacurile terifiante ale maimuțelor

Într-o poză apărută pe internet se poate observa cum o maimuță ține captiv un câine, în ceea ce pare a fi ultimul etaj al unei clădiri. Pe alte înregistrări, însă, câinii par a fi cei care fugăresc maimuțele, în timp ce localnicii se adăpostesc. Câinii ar fi reacționat astfel pentru a proteja un copil, scriu jurnaliștii de la Daily Mail.

Oamenii din zonă ar fi încercat să contacteze administratorii pădurilor, cerând să fie prinse maimuțele, însă nici măcar una nu a fost capturată. Puși în fața unei situații de netolerat, localnicii au încercat să rezolve ei problema, însă maimuțele nu au cedat. Câțiva bărbați chiar ar fi căzut de la înălțime, încercând să salveze câini capturați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Maimuțele ar fi ucis 250 de câini din răzbunare, într-un sat din India, după ce le-a fost omorât un pui