Antena Meniu Search
x

Mamă a patru copii şi iubitul ei, condamnaţi după ce au violat şi bătut o femeie pe care au închis-o în pivniţă, în Anglia. Momentele dramatice, filmate de un adolescent

O femeie şi iubitul său au fost arestaţi după ce au violat o tânără în pivniţă şi au forţat-o să întreţină relaţii sexuale în timp ce era filmată.

de Monica Palade

la 31.08.2021, 23:28

Samantha Hart, 32 de ani, mamă a patru copii, Charlie Olding, 22 de ani şi verişorul lui, Lee Kitchiner, 17 ani, au supus-o pe victimă la „abuzuri ticăloase, intimidări și umilințe”, potrivit audierilor de la Maidstone Crown Court.

Despre Hart se spune că a orchestrat abuzul, după ce a acuzat-o pe victimă că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Olding, după ce perechea a pierdut un copil din cauza unui avort. Femeia a chemat-o pe tânără la ea acasă, în luna septembrie, anul trecut, şi odată ce au ajuns în pivniţă a reacţionat „abuziv și agresiv” cu victiam timp de câteva ore, înainte de a o forța să întreţină un act sexual cu Olding.

Pe telefonul bărbatului au fost găsite peste 30 de clipuri video „tulburătoare și explicite”, care o arătau pe victimă lovită cu picioarele, plesnită și agresată sexual, potrivit audierii din instanță. Totodată, anchetatorii au descoperit că şi adolescentul filmase unele dintre clipuri. În imagini se vede cum victima a fost forțată să efectueze un act sexual şi lui Hart.

Agresiuni tulburătoare

Pe acelaşi subiect

La audieri, s-au auzit şi râsetul adolescentului care încuraja la actele oribile. Juriul a asistat şi la un mesaj trimis pe WhatsApp de Olding către Hart în timpul violenţei: „Pălmuieşte-o mai mult, sunt plictisit”. Hart a ameninţat-o pe femeie cu un cuţit Rambo şi care a fost mai târziu găsit în casa acesteia.

Hart şi Olding, ambii din Chatham, Kent, au fost condamnați în unanimitate pentru viol și că au forţat o persoană să se angajeze în activități sexuale. Ambii au recunoscut a treia acuzație de agresiune care a cauzat vătămări corporale.

Kitchiner, acum în vârstă de 18 ani și din Strood, Kent, a fost găsit unanim vinovat de infracțiunea de activitate sexuală. A scăpat de acuzaţiile de viol și agresiune. Hart a fost închis timp de 11 ani, iar Olding a fost plasat în spatele gratiilor pentru 10 ani.

Ambii vor trebui să execute două treimi din termenul lor de închisoare înainte de a putea solicita eliberarea condiționată. Kitchiner a primit o pedeapsă de doi ani cu suspendare, cu 200 de ore de muncă în folosul comunităţii, 30 de ședințe de reabilitare. Judecătorul a suspendat pedeaspa lui Kitchiner pentru că a avut un rol limitat, din cauza vârstei, dar şi a persepctivei de reabilitare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Mamă a patru copii şi iubitul ei, condamnaţi după ce au violat şi bătut o femeie pe care au închis-o în pivniţă, în Anglia. Momentele dramatice, filmate de un adolescent