Antena Meniu Search
x

Un antrenor de fotbal a fost condamnat la 8 ani de închisoare după ce a întreţinut relaţii intime cu aproape 20 de elevi, în Franţa

Un fost antrenor al unui club de fotbal din suburbia orașului Toulouse a fost condamnat miercuri la opt ani de închisoare pentru agresarea sexuală a aproximativ 20 de adolescenți în perioada 2007 până în 2020.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 05.08.2021, 07:56

Profesorul a agresat mai mulţi adolescenţi în ultimii ani
Profesorul a agresat mai mulţi adolescenţi în ultimii ani - Profimedia

Sub pretextul că vor fi tunşi gratuit, el se încuia o dată pe lună cu fiecare dintre băieții într-un vestiar. Apoi punea băieţii să facă duș, după care îi ajuta să se usuce după care întreţinea relaţii sexuale sub diverse forme cu aceştia, potrivit Le Figaro. Bărbatul în vârstă de 54 de ani, fost membru al unui club de fotbal din Aussonne, lângă Toulouse, este condamnat, de asemenea, pentru deținerea de imagini pornografice cu minori. Totodată, Curtea Penală din Toulouse l-a condamnat la cinci ani de monitorizare socio-judiciară. Cu toate acestea, acuzațiile de viol au fost respinse după anchetă.

Agresorul ademenea elevii în vestiarul sălii de sport

Procurorul ceruse iniţial o pedeapsă de 9 ani de închisoare și trei ani de urmărire socio-judiciară în timpul primei ședinței din 28 iulie. "Este o sentință echitabilă, ţinând cont de gravitatea a ceea ce a fost comis și numărul mare de victime. Există vieți spulberate, tineri care s-au refugiat în consumul de droguri, care își îndreaptă furia asupra propriei persoană, care sunt încă în mare suferință astăzi" ", a spus Nelly Magendie, avocatul părților civile.

La rândul său, Alain Rouillé, avocatul fostului antrenor, a descris sentința drept una severă. "Instanța nu a ţinut cont suficient de faptul că el a colaborat, că și-a recunoscut acțiunile și că și-a exprimat regretul sincer", a spus el. Pe de altă parte, testările psihologice și psihiatrice arată că nu era conștient de suferința pe care a provocat-o. Potrivit lui Me Magendie, deși a recunoscut faptele, el a negat manipularea pe care avocatul o consideră evidentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Un antrenor de fotbal a fost condamnat la 8 ani de închisoare după ce a întreţinut relaţii intime cu aproape 20 de elevi, în Franţa