Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 16 ani, agresată sexual de doi tineri într-o toaletă, în timp ce un prieten filma momentul, în Statele Unite

O adolescentă de 16 ani a fost agresată sexual în toaleta cunoscutului amfiteatru Hollywood Bowl, din Sheffield, Statele Unite, de doi tineri, în timp ce al treilea filma totul cu telefonul mobil.

de Monica Palade

la 31.08.2021, 22:16

Adolescentă de 16 ani, agresată sexual de doi tineri într-o toaletă, în timp ce un prieten filma momentul, în Statele Unite - Google

Mama copilei îi acuză acum pe reprezentanţii companiei, unde au loc evenimente de mare amploare, că au încercat să o împiedice să facă plângere oferindu-i vouchere gratuite.

Incidentul a avut loc în noaptea de 23 august, când fata a fost ţintită de trei băieţi la petrecerea de aniversare de la complexul Valley Centertainment. Poliţiştii au fost chemaţi în jurul orei 9.15 spunând că băieţii au oprit-o pe fată să intre în toaletă şi că au atins-o în zone neadecvate peste haine. Clienţii au alergat în ajutorul fetei când au auzit alte două ţipând în toalete şi doi dintre băieţi alergând. Un al treilea a fost oprit de paznici şi le-a dat datele şi adresele celorlalţi doi băieţi.

Au scăpat fără pedeapsă

Poliţiştii spun că cei trei băieţi vor scăpa de acuzaţii după o înţelegere, care poate consta în scuze, compensare financiară şi promisiunea că nu vor mai încălca legea. De asemenea, tinerii nu mai au voie să meargă la amfiteatru.

Mama victimei a cerut companiei să facă cercetări, după ce i s-a oferit vouchere ca să nu depună plângere. „Doar ţipetele celorlalte două fete au făcut ca atacul să fie oprit de clienţi. Clienții Hollywood Bowl l-au prins pe tânărul care filma, dar ceilalți doi bărbați au scăpat fiind urmăriţi de alţi clienți. Vă cer acum să efectuați o anchetă formală cu privire la acțiunile personalului și conducerii dumneavoastră. Este extrem de îngrijorător faptul că personalul dvs. reduce aceste tipuri de incidente și încearcă să încurajeze victimele să nu depună plângeri oficiale oferind abonamente și bonuri gratuite”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Adolescentă de 16 ani, agresată sexual de doi tineri într-o toaletă, în timp ce un prieten filma momentul, în Statele Unite