Antena Meniu Search
x

Mamă găsită moartă în curte, iar fiul fără suflare în casă de mai multe zile, în Italia. Descoperire terifiantă făcută de o rudă

Tragedie într-o fermă izolată din comuna Berceto, provincia Parma, Italia. O pensionară în vârstă de 90 de ani zăcea moartă în curte, iar fiul său de 55 de ani era fără suflare în casă. Cele două cadavre erau acolo de câteva zile, dar nimeni nu le-ar fi observat. Au fost găsiți în cele din urmă de o rudă care a sosit în vizită. 

de Redactia Observator

la 18.02.2023, 16:50

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Rita Lucchi și Paolo Armani, mamă și fiu, locuiau împreună într-o casă dintr-o zonă izolată a Italiei. Descoperirea dramatică a fost făcută în după-amiaza zilei de miercuri de o rudă care îi vizitase întâmplător. Imediat ce a ajuns, însă, a dat peste scena cumplită chiar înainte de a intra în casă, notează Fanpage.

Amândoi aveau probleme medicale şi trăiau în sărăcie

Trupul neînsuflețit al bătrânei, care ar fi împlinit 90 de ani în câteva luni, stătea întins pe pământ în curtea din fața casei. Se pare că şansele să fie găsiţi erau reduse, având în vedere că zonă este izolată și greu accesibilă. La scurt timp, a venit şi a doua descoperire dramatică. Fiul de 55 de ani era mort în interiorul casei. 

A fost chemată de urgență ambulanța, dar personalul medical de la 118 nu a putut decât să constate decesul celor doi. La fața locului s-au deplasat și carabinierii, care au efectuat verificări și au pus sub sechestru casa pentru a afla cum a fost posibil ca cei doi să moară în acelaşi timp. 

Mama și fiul se aflau în dificultate economică și trăiau doar din mica pensie a femeii care se deplasa cu greu. În plus, fiul ei avea și el probleme de sănătate în ultima vreme. În așteptarea autopsiei celor două cadavre, cea mai probabilă ipoteză este așadar că bărbatul s-a simțit rău în casă și că femeia ar fi căzut în afara casei după ce a ieșit să ceară ajutor, fără să se mai poată ridica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Mamă găsită moartă în curte, iar fiul fără suflare în casă de mai multe zile, în Italia. Descoperire terifiantă făcută de o rudă