Antena Meniu Search
x

Mamă și fiică, găsite moarte în mod suspect, în casa lor din Anglia. Un bărbat a fost arestat

Un bărbat a fost arestat după ce o mamă, de 44 de ani, și fiica de 12 ani, au fost găsite moarte în casă, înjnghiate. Acesta a fost găsit și el în casă cu răni grave și a fost dus la spital cu un elicopter.

de Redactia Observator

la 11.09.2022, 12:39

Bărbatul a fost găsit și el în casă cu răni grave și a fost dus la spital cu un elicopter
Mamă și fiică, găsite moarte în mod suspect, în casa lor din Anglia - Profimedia

Ofițerii au fost chemați la fața locului în Heath Estate, în satul Great Waldingfield, chiar după ora 9:55, pe 8 septembrie, după ce o femeie și fiica ei au fost găsite moarte în interiorul casei, relatează Mirror.

Suspectul rămâne sub arest, la spial

 Când poliția din Suffolk a intrat în proprietate, au găsit o femeie de 44 de ani și pe fiica ei de doar 12 ani moarte. Cele două victime aveau răni provocate prin înjunghiere. Un bărbat de 46 de ani a fost găsit și el în casă cu răni grave și a fost dus la Spitalul Addenbrooke cu un elicopter. El a fost arestat și rămâne la spital, unde starea lui este descrisă ca fiind critică, dar stabilă. 

Poliția din Suffolk a declarat că a sesizat problema Biroului Independent pentru Conduita Poliției, deoarece a existat un contact „anterior, dar nu recent” între victime și agresor.

Bărbatu suspect rămâne arestat, în timp ce poliția investighează moartea a două persoane, într-o casă din Great Waldingfield, care sunt tratate ca fiind o crimă. Ofițerii au fost chemați chiar după ora 9:55, dimineață, joi, 8 septembrie, după ce a fost semnalată siguranța celor două vitime. Au fost găsite decedate în casă o fată de 12 ani și o femeie de 44 de ani care sunt mamă și fiică. Un bărbat de 46 de ani a fost găsit în incinta proprietății și reținut de polițiști. A avut răni grave și a fost dus la Spitalul Addenbrooke cu un elicoter pentru tratament. El rămâne în spital sub arest, starea sa fiind critică, dar stabilă. Procedurile oficiale de identificare a ambelor victime nu au avut încă loc”, a declarat poliția din Suffolk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Mamă și fiică, găsite moarte în mod suspect, în casa lor din Anglia. Un bărbat a fost arestat