Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Managera unui supermarket din Italia le-a interzis angajaţilor să meargă la toaletă. "Mai bine faci pe tine"

Managera unui supermarket din Italia le-a interzis angajaţilor săi să meargă la toaletă. Mesajul acesteia trimis casierilor a ajuns pe viral şi a stârnit un val de reacţii negative din partea internauţilor.

de Redactia Observator

la 20.06.2024 , 14:24

Managerul unui supermarket din Italia le-a interzis angajaţilor să meargă la toaletă. "Mai bine faci pe tine" Managerul unui supermarket din Italia le-a interzis angajaţilor să meargă la toaletă. "Mai bine faci pe tine" - Shutterstock

Managera unui magazin din lanţul MD din Torino le-a interzis angajaţilor săi să meargă "continuu" la toaletă în timpul programului. Femeia le-a trimis casierilor un mesaj vocal pe WhatsApp în care le-a spus că pot merge la toaletă "doar din motive urgente și inevitabile, pentru a evita deschiderea și închiderea constantă a caselor de marcat" şi că dacă nu se conformează, pot face pe ei.

Mesajul managerei a ajuns viral

Mesajul audio a costat-o scump pe managera magazinului din Torino, deoarece a fost postat pe internet de o angajată şi a ajuns imediat viral. Compania a concediat-o pe femeie, scrie Il Messaggero.

Articolul continuă după reclamă

În mesaj, se poate auzi cum femeia le spune casierilor: "Nu te mai duci la baie, nu stai la muncă decât patru ore, mai bine faci pe tine. Deci casa este imposibil de gestionat".

Pe acelaşi subiect

Înregistrarea scandaloasă nu este prima abatere a managerei, ci e parte dintr-un lung şir de abuzuri asupra angajaţilor. Compania MD susţine însă că nu se asociază în niciun fel cu acest tip de comportament, suspendând-o temporar din funcţie pe manageră.

Femeia, "în cadrul unei ședințe convocate imediat după incident, a recunoscut, în prezența unei mari părți a personalului, că a comis o prostie și și-a cerut scuze tuturor celor prezenți pentru comportamentul său, care a fost, în opinia sa, rezultatul unui moment de nervozitate".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Mapamond » Managera unui supermarket din Italia le-a interzis angajaţilor să meargă la toaletă. "Mai bine faci pe tine"