Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copil de 11 ani rănit, după ce maşina condusă de tatăl lui a fost izbită de un alt vehicul, în Reşita. Scurgeri pe carosabil, pericol de explozie

Accident cumplit la Reşiţa! Un copil în vârstă de 11 ani a fost rănit după ce maşina condusă de tatăl său a fost lovită de un alt autoturism. 

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 07:22

Totul s-a petrecut pe Bulevardul Republicii, o zonă extrem de aglomerată unde cele două autoturisme circulau în aceeaşi direcţie. La un moment dat, tatăl a frânat brusc, moment în care celălalt şofer nu a putut evita coliziunea şi l-a lovit din spate. La faţa locului au sosit de îndată medicii, dar şi pompierii militari. 

Copilul a fost găsit cu câteva răni aşa că salvatorii au decis să îl transporte la spital. Totodată, în urma impactului violent, una dintre maşini a fost avariată în zona motorului, iar pompierii au fost nevoiţi să cureţe carosabilul plin de ulei. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Copil de 11 ani rănit, după ce maşina condusă de tatăl lui a fost izbită de un alt vehicul, în Reşita. Scurgeri pe carosabil, pericol de explozie