Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fetiță de 10 ani, somnambulă, dispărută din casa din SUA. Copila a fost găsită dormind în mijlocul unei păduri, în pijamale

O fetiță de 10 ani care a dispărut în pădurile din Louisiana a fost găsită în siguranță, grație ajutorului unei drone cu termoviziune. Micuța era somnambulă și nu știe cum a ajuns acolo. 

de Redactia Observator

la 24.09.2024 , 13:22

O fetiță de 10 ani, somnambulă, dispărută din casa din SUA. Copila a fost găsită dormind în mijlocul unei păduri, în pijamale O fetiță de 10 ani, somnambulă, dispărută din casa din SUA. Copila a fost găsită dormind în mijlocul unei păduri, în pijamale - ABC 7

Peyton Saintignan a dispărut în jurul orei 22.00, pe 14 septembrie, după ce, somnambulă fiind, a intrat în pădurea de lângă casa ei din Shreveport, Louisiana. Șeriful, poliția de stat Louisiana și sute de voluntari au lucrat împreună pentru a căuta în pădure, inclusiv operatorul de drone Josh Klober, care a venit din Arkansas până în Louisiana pentru a da o mână de ajutor. Josh Klober, un coproprietar al Drone Management Services LLC, a adus o dronă cu termoviziune pentru a ajuta la căutare, potrivit ABC7 News.

Micuța, găsită teafără 

Micuța a fost găsită ghemuită pe pământ, dormind, cu un pantof în lipsă. 

Articolul continuă după reclamă

"Am văzut pijamalele violet și albe pe care le purta. Ea stătea întinsă acolo. Nu se mișca și toată lumea își ținea respirația", a spus Josh Klober.

Pe acelaşi subiect

„În afară de niște mușcături de țânțari, e teafără. Este cu adevărat un miracol că a fost nevătămată”, a spus un prieten al familiei. 

Familia lui Peyton le-a spus autorităților că fata este somnambulă, dar nu a părăsit niciodată casa înainte de asta.

„A fost foarte fericită să se întoarcă la cei dragi și a fost foarte bucuroasă să se întoarcă acasă”, a spus șeriful Parker.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi podcasturile şi cărţile de dezvoltare personală, în locul unui psiholog?
Observator » Mapamond » O fetiță de 10 ani, somnambulă, dispărută din casa din SUA. Copila a fost găsită dormind în mijlocul unei păduri, în pijamale