Antena Meniu Search
x

Video „Marina, nu sări, eu te iubesc!” O mireasă s-a aruncat în gol chiar în ziua nunţii, în faţa mirelui, în Rusia

Dramă chiar în ziua nunţii pentru o mireasă. Femeia, băută bine, s-a urcat cu picioarele pe marginea geamului şi a ameninţat că se va sinucide.

de Monica Palade

la 01.09.2021, 17:51

Jos, se afla mirele, care îi striga disperat să nu se arunce. „Marina, nu sări, eu te iubesc!” Salvatorii sosiţi la faţa locului au întins o plasă pentru a o prinde, însă se pare că nu a fost suficient.

A sărit în gol în rochie de mireasă

În ciuda rugăminţilor mirelului şi a oamenilor, mireasa s-a aruncat în gol sub ochii disperaţi ai partenerului său. Ghinionul femeii, potrivit publika.md, a fost că nu a reuşit să cadă pe plasă, ci pe lângă, direct pe asfalt.

Femeia a supravieţuit, dar s-a ales cu faţa desfigurată şi mai multe traumatisme. Deocamdată, nu se ştie ce a determinat-o să recurgă la acest gest care-i putea fi fatal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » „Marina, nu sări, eu te iubesc!” O mireasă s-a aruncat în gol chiar în ziua nunţii, în faţa mirelui, în Rusia