Antena Meniu Search
x

Video Mărturia cutremurătoare a iubitului româncei moarte în Thailanda. Sfârșit tragic pentru Iosana din cauza unui selfie

Vacanţă încheiată tragic pentru o româncă. Tânăra de 23 de ani a murit în Thailanda, în timp ce încerca să îşi facă un selfie pe marginea unei cascade. A alunecat şi s-a lovit puternic la cap de o piatră. În ciuda eforturilor, medicii nu au putut face nimic ca să o salveze pe fată.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 20.05.2022, 15:06

Vezi și

Iosana Bodea era în vacanţă cu prietenul ei, pe insula Koh Samui. Cei doi ajunseseră deja de câteva zile în Thailanda şi erau cazaţi în partea nordică a insulei. La cascada Na Muang, tânăra de 23 de ani a vrut să se fotografieze pe marginea celui de-al patrulea nivel al cascadei. Nu a apucat, însă, să imortalizeze momentul. Nu a băgat în seamă avertizările trecute pe panouri, a alunecat şi a căzut în gol mai mulţi metri. S-a lovit cu capul de o stâncă şi a rămas nemişcată.

Mărturia cutremurătoare a iubitului româncei

Manuel Opancar, iubitul fetei: Am sunat după ajutor. Eu am coborât unde eram înainte. Am încercat să îi ofer primul ajutor. În acest timp au venit şi alte persoane.

Mai multe echipe de salvatori au fost trimise la locul accidentului. Oamenii au folosit frânghii şi o targă, pentru a ridica trupul fetei. După mai bine de două ore, medicii au fost nevoiţi să constate decesul.

Originară din judeţul Timis, Iosana s-a stabilit în Austria, acolo unde şi-a început şi studiile, în 2020. Trupul fetei a fost dus la spitalul de pe insulă, pentru necropsie.

Nu este prima dată când au loc tragedii la cascada Na Muang. În 2019, un turist francez şi altul spaniol au căzut în gol din acelaşi loc, în timp ce încercau să se pozeze cât mai aproape de apa învolburată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Mărturia cutremurătoare a iubitului româncei moarte în Thailanda. Sfârșit tragic pentru Iosana din cauza unui selfie