Antena Meniu Search
x

Foto "Mi se rupe inima pentru voi, nimeni nu merită asta". Doi tineri au plâns în ziua nunții lor când nici jumătate din invitați nu s-au prezentat la petrecere

Cea mai frumoasă zi a devenit pentru doi tineri cea mai urâtă. Și asta pentru că s-au trezit cu mesele aproape goale la nuntă, după ce mai puțin de jumătate dintre invitații care au anunțat că vin nu s-au prezentat. Astfel, tinerii s-au trezit cu o cheltuială de 27.000 de dolari, bani pe care nu îi mai pot recupera.

de Monica Palade

la 07.03.2023, 11:13

Grey Narvaez-Dragion, care este transgender și soțul său, Nyx Narvaez, au devenit virali pe TikTok supă ce au postat mai multe imagini de la nunta lor, care a devenit cea mai mare dezamăgire. Unul dintre clipuri, care a strâns peste 4 milioane de vizualizări, arată o sală de bal aproape goală, unde aproape nimeni nu ocupă mesele rotunde sau ringul de dans al recepției.c

S-au trezit cu mesele goale

„88 de oameni au spus da... nici măcar 40 nu au apărut”, a scris Narvaez-Dragion. Ei au susținut, în plus, în secțiunea de comentarii că au decis să scurteze recepția, pierzând tortul, dansul privat și cina.

Narvaez-Dragion a adăugat că „majoritatea banilor” au fost cheltuiți pentru a face săpunuri, magneți și „borcane de vrăji” personalizate pe care oaspeții lor să le ia acasă ca și suveniruri. „Uitându-mă la magneții noștri îmi vine să plâng... Nici măcar nu pot să-mi folosesc mostrele de săpun personalizate pentru că și asta mă face să plâng”, a mai scris Narvaez-Dragion în comentarii. „De ce nu au apărut? Am petrecut atât de mult timp încercând să-i fac pe toți să se simtă incluși”.

Cu toate acestea, Narvaez-Dragion a fost recunoscător pentru puținii oameni care au venit la nuntă. „Am plâns și am râs cu ei, nu vă faceți griji”.

Utilizatorii au comentat imaginile, iar unii i-au sfătuit chiar să opteze pentru o nouă recepție cu buget mai mic. „Mi se rupe inima pentru voi, nimeni nu merită asta, doar să știți că toată lumea de pe TikTok vă sărbătorește pe voi doi!!”. „Trimite o factură pentru mâncare celor care au răspuns da și nu s-au prezentat practic în cea mai importantă zi din viața voastră”, a sugerat un altul. „M-am așteptat la 100 și am avut aproximativ 50 de oameni la ceremonie. Și doar 30 au rămas la recepție. Eram supărat”, și-a amintit un utilizator. „Așa a decurs nunta mea. 127 de persoane au spus da, poate 40 au apărut”, a răspuns un altul. „Nimeni nu a apărut la petrecerea mea de burlac în afară de domnișoara mea de onoare”, a susținut o altă persoană. „Am plâns și apoi am băut, am petrecut și m-am distrat. Înveți cine sunt prietenii tăi adevărați.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » "Mi se rupe inima pentru voi, nimeni nu merită asta". Doi tineri au plâns în ziua nunții lor când nici jumătate din invitați nu s-au prezentat la petrecere