Antena Meniu Search
x

Foto "Mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine". Profesoară din UK, acuzată că a întreținut relații sexuale cu o elevă de 14 ani. Un prieten al copilei le-a dat de gol

O tânără profesoară este acuzată că a a întreținut „în mod repetat” relații sexuale cu o elevă de 14 ani, făcând-o să creadă că au o relație și că este îndrăgostită de ea. Un prieten al fetei le-a văzut în timp ce se sărutau și le-a reclamat.

de Redactia Observator

la 15.11.2023, 10:26

Profesară din UK, acuzată că a întreținut relații sexuale cu o elevă de 14 ani
Profesară din UK, acuzată că a întreținut relații sexuale cu o elevă de 14 ani - Facebook

Ellie Pattison avea 23 de ani când lucra ca profesoară în East Sussex la momentul în care se presupune că a avut loc incidentul. Femeia a întreținut relații sexuale cu eleva de două ori în mașina ei și de două ori în casa unui prieten. Tânăra în schimb neagă toate acuzațiile. Cele doi se întâlneau în afara programului, după orele de curs și „aveau o relație”, potrivit Mirror.

Copila credea că femeia este îndrăgostită de ea

Unul dintre prietenii fetei le-a văzut sărutându-se și le-a raportat, a auzit instanța, ceea ce a dus la suspendarea lui Pattison. Procurorul Sarah Lindop a spus că „a abuzat de poziția sa de încredere” și a făcut-o pe copilă „să creadă că este o relație reală și că o iubește”. 

Cele două vorbeau foarte des prin mesaje, ba mai mult, și-au instalat camere de supraveghere în dormitoare pentru a se putea vedea una pe cealaltă noaptea.

„Mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine”, a declarat victima.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine". Profesoară din UK, acuzată că a întreținut relații sexuale cu o elevă de 14 ani. Un prieten al copilei le-a dat de gol