Antena Meniu Search
x

"Mica lui cascadorie putea costa vieţi". Slalom printre maşini, cu 112 km/h, ca să ia o bere de la alt şofer. Pedeapsa primită de tânărul englez

Un şofer inconştient a pus pofta de bere pe primul loc, dincolo de orice măsură de precauţie. Acesta a fost filmat gonind cu viteză pe o autostradă din Marea Britanie şi strecurându-se printre maşini în ciuda distanţei infime dintre autoturismele aflate în mişcare. Totul pentru a putea lua pe geam, de la un alt şofer, un pahar cu băutura alcoolică.

de Redactia Observator

la 25.09.2022, 18:09

Slalom printre maşini, cu 112 km/h, ca să ia o bere de la alt şofer
Pedeapsa primită de tânărul englez - Captură video Staffordshire Police

Slalom printre maşini, la viteză de peste 112 kilometri la oră, pentru ... o gură de bere rece. Inconştienţa l-a împins pe un şofer la un gest periculos atât pentru el, cât şi pentru ceilalţi participanţi la trafic. Imaginile filmate pe o autostradă din Marea Britanie surprind clipele de teribilism, când autoturismul s-a strecurat la limită printre celelalte maşini, ca să ajungă în dreptul geamului prietenului său, care i-a oferit în cele din urmă paharul cu alcool. 

Pedeapsa primită de şoferul inconştient."Mica lui cascadorie putea să coste vieţi"

Potrivit Mirror, şoferul în cauză se numeşte Paul Holmes şi are 24 de ani, iar imaginile au fost filmate pe Autostrada M6. Acum, bărbatul din Clitheroe, Lancashire, nu mai are dreptul să urce la volan timp de 15 luni, iar la expirarea acestui termen va fi nevoit să susţină un test auto. În instanţă, i s-a spus că "mica lui cascadorie putea să coste vieţi".

"Fusese plecat să-şi vadă copiii, în Birmingham. A luat cu el un prieten şi urmau să petreacă seara în oraş. Au trecut pe lângă un grup de oameni care au început să le facă semne cu mâna şi să strige după ei. Se simţeau entuziasmaţi. Pentru câteva cipe, s-a lăsat prins de fervoare şi a fost de acord, în mod contrar caracterului său obişnuit, să ia halba şi să le-o ofere mai departe prietenilor săi. În tot acest timp, a controlat perfect vehiculul şi nu a luat ochii de la drum. Doar a scos mâna pe geam. O prostie de moment", a declarat Debbie Leadbeater, avocatul apărării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Mica lui cascadorie putea costa vieţi". Slalom printre maşini, cu 112 km/h, ca să ia o bere de la alt şofer. Pedeapsa primită de tânărul englez