Antena Meniu Search
x

Foto Milionar găsit dezmembrat într-un rucsac. Fernando Pérez Algaba dispăruse de câteva zile

Sfârşit dramatic pentru un milionar care tranzacţiona criptomonede. Fernando Pérez Algaba, un cunoscut influencer pe reţelele de socializare care se lăuda cu viaţa de lux pe care o ducea, a fost găsit dezmembrat într-o valiză, în Argentina.

de Redactia Observator

la 28.07.2023, 17:01

Bărbatul de 41 de ani era dat dispărut de câteva zile. Descoperirea şocantă a fost făcută de doi copii, care au dat peste trunchiul şi membrele milionarului, în timp ce se jucau lângă un pârâu sub un pod din Buenos Aires pe 23 iulie. Capul lui a fost găsit ulterior în aval, într-un rucsac.

Găsit dezmembrat într-o valiză

Autoritățile au declarat presei locale că bărbatul de 41 de ani a murit după ce a fost împușcat de trei ori și că membrele i-au fost amputate „curat”, ceea ce sugerează munca unui criminal cu experiență, scrie Metro.

Oamenii legii au reuşit să îl identifice pe Fernando Pérez Algaba după amprente și după tatuajele distinctive pe care le avea. Se crede că bărbatul a fost ucis pentru numeroasele sale datorii pe care le-a acumulat.

Fernando Pérez Algaba a devenit milionar închiriind mașini de lux și tranzacționând criptomonede. Avea un milion de urmăritori şi era extrem de popular pe reţelele de socializare. În ultima perioadă, milionarul se mutase la Barcelona, dar revenise în Argentina natală de câteva zile.

Milionarul ar fi închiriat un apartament și ar fi trebuit să returneze cheile pe 19 iulie, dar asta nu s-a întâmplat și nici nu a mai răspuns la telefon, conform mărturiei proprietarului imobilului. Poliția a arestat deja un suspect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Milionar găsit dezmembrat într-un rucsac. Fernando Pérez Algaba dispăruse de câteva zile