Antena Meniu Search
x

Mire reținut la propria nuntă, în Austria. Tânărul de 27 de ani era în timpul cununiei, când l-a săltat poliția: "Puteați să așteptați"

Nuntă încheiată la secția de poliție, în Austria. Ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața a doi îndrăgostiți s-a transformat într-un adevărat coșmar. Cei doi s-au trezit cu poliția chiar în ziua în care își uneau destinele și a fost reținut. 

de Redactia Observator

la 16.01.2024, 14:06

Mire de 27 de ani, reținut la propria nuntă, în Austria. Era în timpul cununiei civile, când l-a săltat poliția
Mire de 27 de ani, reținut la propria nuntă, în Austria. Era în timpul cununiei civile, când l-a săltat poliția - Shutterstock (poză ilustrativă)

Mirele a fost arestat chiar în timpul ceremoniei civile de către polițiștii de la Imigrări, la Castelul Vösendorf. Mirele, un tânăr de 27 de ani a fost reținut de autorități sâmbătă și de atunci se află în arest. Potrivit informațiilor furnizate de autorități, tânărul este de origine turcă și urma să facă nunta tocmai pentru a putea primi dreptul de ședere. 

Avocatul miresei, o femeie în vârstă de 40 de ani, luptă acum împotriva deportării. 

Ridicat de polițiști chiar în timpul nunții

Cu zece zile înainte de nuntă, individul, care locuiește în Austria din 2022 și nu și-a încheiat încă serviciul militar în țara natală, a primit o decizie prin care i se refuza dreptul de azil. Dacă polițiștii ar mai fi pierdut câteva minute, iar turcul ar fi reușit să se însoare cu mireasa de naționalitate germană, pe care a cunoscut-o prin unchiul său, care locuia de mulți ani în această țară, ar fi primit automat un permis de ședere, potrivit StiriDiaspora.ro.

Pe acelaşi subiect

Avocatul Gregor Klemm, care este specializat pe legislație de acordare de azil și imigrație, luptă acum cu îndârjire pentru ca tânărul de 27 de ani să rămână în Austria. Acesta motivează că acțiunea Poliției nu ar fi fost necesară chiar atunci.

"Puteați să așteptați până când se termina ceremonia, dar ați vrut să împiedicați asta cu orice preț. Altfel, desigur, intervenția nu ar mai fi fost necesară," a spus avocatul.

Acum a fost depus un recurs împotriva detenției, în așteptarea expulzării. Cu toate acestea, avocatul se așteaptă la o deportare în următoarele zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Mire reținut la propria nuntă, în Austria. Tânărul de 27 de ani era în timpul cununiei, când l-a săltat poliția: "Puteați să așteptați"