Antena Meniu Search
x

Jacinda Ardern s-a căsătorit la 43 de ani. Cine este soţul fostului premier al Noii Zeelande. Imagini de la nuntă

Fostul prim-ministru al Noii Zeelande, Jacinda Ardern, s-a căsătorit cu partenerul său după ani de amânări, scrie Sky News.

de Redactia Observator

la 13.01.2024, 15:22

Jacinda Ardern s-a căsătorit cu Clarke Gayford
Jacinda Ardern s-a căsătorit cu Clarke Gayford - X

Jacinda Ardern, în vârstă de 43 de ani, s-a căsătorit cu Clarke Gayford, în vârstă de 47 de ani, în cadrul unei ceremonii private în regiunea Hawke's Bay din Aotearoa.

Cu cine s-a căsătorit Jacinda Ardern

Cuplul este logodit de aproape cinci ani, dar au amânat nunta din cauza pandemiei COVID, a nașterii fiicei lor și a îndatoririlor Jacindei Ardern în calitate de lider al țării sale. Ceremonia ar fi avut loc la o podgorie de lux, la 320 de kilometri de capitala Noii Zeelande, Wellington.

Invitații au fost limitați la familie, prieteni apropiați și unii dintre foștii colegi ai Jacindei Ardern. În afara localului, un mic grup de protestatari a lipit pe un perete zeci de afișe anti-vaccinare, relatează Mediafax.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jacinda Ardern a condus Noua Zeelandă prin pandemia COVID, iar națiunea avea unele dintre cele mai stricte reglementări din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Jacinda Ardern s-a căsătorit la 43 de ani. Cine este soţul fostului premier al Noii Zeelande. Imagini de la nuntă