Antena Meniu Search
x

Mister rezolvat după 27 de ani. Cadavrul unei mame găsite moarte într-un frigider, aruncat într-un canal din SUA, a fost identificat

Detectivii au reușit să-i dea de cap unui caz vechi de 27 de ani, după ce au folosit analiza ADN pentru a identifica în cele din urmă cadavrul unei femei găsit în frigider, trupul neînsuflețit fiind descoperit aruncat într-un canal, cu mâinile legate. Femeia a fost numită acum ca fiind Amanda Lynn Schumann Deza. Incidentul a avut loc în California, SUA.

de Redactia Observator

la 28.02.2023, 06:49

Cadavrul unei mame găsite moarte într-un frigider, aruncat într-un canal din SUA, a fost identificat
Cadavrul unei mame găsite moarte într-un frigider, aruncat într-un canal din SUA, a fost identificat - San Joaquin County

Un bărbat care căuta cutii reciclabile a făcut această descoperire înspăimântătoare în martie 1995. A văzut un frigider în apă în interioriul căruia a găsit corpul unei femei înfășurat într-o pătură și o prelată. Detectivii credeau că cadavrul fusese nedescoperit timp de aproximativ șase luni. La acea vreme, un medic legist a stabilit că femeia a fost ucisă de o lovitură puternică.

Cadavrul ''doamnei din frigider'', o mamă a trei copii, a fost identificat

Deza - o mamă a trei copii - nu avea documente de identitate la ea când a dispărut și nu s-au depus vreodată rapoarte legate de persoane dispărute. Cazul a bătut pasul pe loc timp de câteva decenii până când detectivii au folosit analiza ADN combinată cu cercetarea genealogică tradițională, notează Daily Mail.

În cele din urmă, autoritățile locale au anunțat că misterioasa identificare a ''doamnei din frigider'' a fost posibilă. Potrivit șeriful Withrow, Deva părea să treacă printr-o perioadă dificilă, iar familia victimei a fost șocată de vestea morții ei. Medicul legist din San Joaquin și Biroul șerifului au lucrat cu Othram, o companie din Texas, specializată în genealogie criminalistică. Compania a ajutat la crearea unui profil ADN pentru Amanda Lynn Schumann Deza - informații corelate apoi de detectivi ca să genereze piste de investigație. O parte dintre aceste indicii s-au bazat pe faptul că ADN-ul fiicei se potrivea.

Deși identitatea lui Deza este acum cunoscută, ucigașul ei nu a fost niciodată prins și nici nu se cunosc până la acest moment detalii relevante. O recompensă de până la 10.000 de dolari este pusă în joc. Polițiștii fac în continuare apel la bunăvoința populației.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Mister rezolvat după 27 de ani. Cadavrul unei mame găsite moarte într-un frigider, aruncat într-un canal din SUA, a fost identificat